Επιμένει στο δημοψήφισμα ο Παπανδρέου-Θέλει συνεργασία για ένα ελληνικό σχέδιο

Ευχαρίστησε ψηφοφόρους και συνεργάτες και ανακοίνωσε ανοιχτό συνέδριο

Επιμένει στο δημοψήφισμα ο Παπανδρέου-Θέλει συνεργασία για ένα ελληνικό σχέδιο

​Επιμένει στο δημοψήφισμα για την σωτηρία της χώρας και την έξοδο της Ελλάδας από το μνημόνιο ο επικεφαλής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γ.Παπανδρέου. Αυτό πρότεινε στην πρώτη δήλωση του αμέσως μετά την ανακοίνωση των exit polls, τονίζοντας πως απαιτείται συνεργασία ευρύτερων προοδευτικών δυνάμεων, διότι το έργο που πρέπει να γίνει, χρειάζεται όπως χαρακτηριστικά είπε, πολλές πλάτες.

«Να συνεργαστούμε με σταθερή ευρωπαϊκή πορεία για να μην μπει η Ελλάδα σε δύνη περιπετειών με ένα δικό μας ελληνικό σχέδιο» τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός, υπογραμμίζοντας πως θα γίνει σεβαστή η απόφαση του ελληνικού λαού.

«Η διαπραγμάτευση για την απομείωση του ελληνικού χρέους και το ελληνικό σχέδιο για βαθιές αλλαγές πρέπει να έχει την υπογραφή του ελληνικού λαού. Άμεσα με δημοψήφισμα. Μόνο έτσι στρατευτούν όλες οι υγιείς δυνάμεις του τόπου σε ένα κοινό σκοπό» τόνισε

Αναφερόμενος ειδικά στο ��ΙΝΗΜΑ, ο κ.Παπανδρέου ,αφού ευχαρίστησε τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που τον ψήφισαν ,αλλά και όσους «έτρεξαν» σε 20 μέρες μαζί του για τις εκλογές, έκανε λόγο για «άθλο».

«Θα είμαστε και αύριο εδώ» δεσμεύτηκε και εξέφρασε την ελπίδα πως το ΚΙΝΗΜΑ θα είναι στην Βουλή, ανακοινώνοντας πως σύντομα θα προχωρήσουν σε ανοιχτό συνέδριο .

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top