Τα δάκρυα του Ν. Ορφανού όταν συνάντησε την μητέρα του Π. Φύσσα

Τι του είπε όταν τον συνάντησε στην λαϊκή αγορά του Κερατσινίου

Τα δάκρυα του Ν. Ορφανού όταν συνάντησε την μητέρα του Π. Φύσσα

​Μια συγκινητική στιγμή που έζησε στη λαϊκή αγορά του Κερατσινίου περιέγραψε ο υποψήφιος στην Β΄ Πειραιώς με το Ποτάμι, Ν. Ορφανός.

Μέσα από το Facebook, ο γνωστός ηθοποιός περιέγραψε τη συνάντηση που είχε με την μητέρα του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα, ο οποίος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τον χρυσαυγίτη Γ. Ρουπακιά.

«Σήμερα στη λαϊκή του στο Κερατσίνι, εκεί στην Αμφιάλη, με σταματάει μία μαυροντυμένη κυρία με μαύρα γυαλιά, θέλω να δώσεις ένα μήνυμα στο Σταύρο, μου λέει, παρακαλώ, απαντώ, γιατί τους αφήσατε τους φασίστες; μου λέει και ξαναβγαίνουνε και μιλάνει και είναι πάλι υποψήφιοι, το λέμε όπου μπορούμε, της απαντώ, αλλά εμείς δεν ελέγχουμε κανένα θεσμό για να πιέσουμε περισσότερο, όχι, θα μπορούσατε μου λέει, είναι λες και δεν υπήρξε αυτό το παλικάρι και κάθε φορά που τους βλέπω δεν ξέρεις τι μαχαιριά είναι για μένα, συνεχίζει, είμαι η μάνα του Φύσσα αγόρι μου. Τα έχασα, με πήραν τα ζουμιά, είμαι και ευσυγκίνητος ο βλάκας, βούρκωσε κι εκείνη, και καθόμασταν έτσι να κλαίμε στη μέση της λαϊκής. Τι να πω περισσότερο; Μου λένε στους δρόμους κάμποσοι ακόμα, ότι θα τους ψηφίσουν για να δείρουν τους κλέφτες, αλλά πάντα να ξέρουν ότι το φίδι δαγκώνει πρώτα τους γύρω του. Χρέος μας πατριωτικό να χτυπήσουμε και να αντισταθούμε στο φασισμό!», έγραψε ο υποψήφιος του Ποταμιού και ανήρτησε το γνωστό τραγούδι του Χάρη και του Πάνου Κατσιμίχα, «Ποιος τη ζωή μου».

orfanos.jpg


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top