Παπούλιας: ��ρχονται δύσκολα χρόνια με προβλήματα

Συνέστησε «ψυχραιμία για να αντιμετωπίσουμε την οποιαδήποτε κατάσταση»

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Ιωάννινα, ψήφισε ο Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος προειδοποίησε για δύσκολα χρόνια που έρχονται.

«Είναι μια κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση. Ελπίζω ο ελληνικός λαός, ένας λαός που έχει μακρά πείρα θα επιλέξει τους καλύτερους για να τους στείλει στο κοινοβούλιο» είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και πρόσθεσε: «Αλλά επειδή προβλέπω τα χρόνια που έρχονται, θα είναι χρόνια με προβλήματα, θα έλεγα ότι πρέπει να υπάρχει μια ομόθυμη αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων και ψυχραιμία για να αντιμετωπίσουμε την οποιαδήποτε κατάσταση».

«Πιστεύω, και πάλι το επαναλαμβάνω, ότι αυτός ο λαός, ο ελληνικός λαός και σοφία έχει και γνώση έχει και αποφασιστικότητα έχει» κατέληξε ο κ. Παπούλιας, ο οποίος ψήφισε για τελευταία φορά με την ιδιότητα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Σημειώνεται ότι αυτή τη φορά δεν συνοδευόταν από τη σύζυγό του καθώς όπως είπε ο ίδιος «κάποιο λάθος, κάποια παράλειψη έγινε, και θα ψηφίσει αλλού».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top