Κάλεσμα στους αναποφάσιστους ο Σαμαράς: Εσείς θα κρίνετε τις εκλογές

«Αποφασίζουμε αν θα πάμε μπροστά ή σε περιπέτειες» - Ψήφισε στην Πύλο

Πρωινός ήταν και ο πρωθυπουργός, ο οποίος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στην Πύλο ένα τέταρτο μετά τις 8.

Ο κ. Σαμαράς ψήφισε στο 356ο εκλογικό τμήμα της ιδιαίτερης πατρίδας του, ενώ στο σημείο βρίσκονταν ακόμη και ξένοι φωτογράφοι δείχνοντας για άλλη μία φορά το διεθνές ενδιαφέρον για τις ελληνικές εκλογές.
2230537.jpg
«Οι εκλογές αυτές είναι καθοριστικές για το μέλλον μας και των παιδιών μας. Σήμερα αποφασίζουμε εάν θα πάμε μπροστά με δύναμη, με ασφάλεια και με σιγουριά ή αν θα πάμε σε περιπέτειες» δήλωσε ο πρωθυπουργός, ο οποίος απηύθυνε κάλεσμα στους αναποφάσιστους.
2230539.jpg
«Σε αυτές τις εκλογές υπάρχει ένας πρωτόγνωρα μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας που είναι ακόμη αναποφάσιστοι. Αυτοί θα κρίνουν το αποτέλεσμα. Είμαι αισιόδοξος γιατι πιστεύω ότι κανείς δεν θα διακινδυνεύσει την ευρωπαϊκή πορεία της πατρίδας μας. Θα νικήσουμε» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.
2230543.jpg
Ο κ. Σαμαράς χειροκροτήθηκε κατά την έξοδό του από το εκλογικό τμήμα, ενώ σε αντίθεση με άλ��ες φορές δεν συνοδευόταν από τη σύζυγό του.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top