Κατακεραύνωσε τον ΣΥΡΙΖΑ και προειδοποίησε στην τελευταία προεκλογική ομιλία ο Σαμαράς

"Αν βγει ο Τσίπρας, η Ελλάδα θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη κατάσταση"

Κατακεραύνωσε τον ΣΥΡΙΖΑ και προειδοποίησε στην τελευταία προεκλογική ομιλία ο Σαμαράς

​Με σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ έκλεισε την προεκλογική εκστρατεία ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, με ομιλία στην κεντρική συγκέντρωση της ΝΔ, στο κλειστό γήπεδο του Τάε Κβον Ντο, στο Παλαιό Φάληρο.

Ο κ.Σαμαράς κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα ότι «δεν αναγνωρίζουν το πρόγραμμα και την αξιολόγησή του» και ότι «λένε όχι στις επενδύσεις και στις νέες δουλειές», υπονομεύοντας τη χώρα και το μέλλον της νέας γενιάς.

«Η παρέα του κ. Τσίπρα θέλει να κατεδαφίσει και όχι να χτίσει καλύτερα την Ευρώπη. Οι Φωτόπουλοι και το λόμπι της δραχμής είναι εκείνοι που υπηρετεί ο κ. Τσίπρας. Απειλούν να τινάξουν την χώρα στον αέρα και να μας οδηγήσουν στο ατύχημα που πρέπει να αποτρέψουμε - Το ατύχημα Τσίπρα δεν πρέπει να συμβεί » είπε με νόημα.

«Μόλις κερδίσει η ΝΔ θα έχουμε κυβέρνηση. Σε λίγες εβδομάδες θα έχουμε βγει από την αβεβαιότητα των τελευταίων ημερών και σε λίγους μήνες όλα αυτά θα μοιάζουν με κακή ανάμνηση» εκτίμησε ο κ.Σαμαράς, τονίζοντας πως σε διαφορετική περίπτωση θα επικρατήσει αβεβαιότητα και «η χώρα μπορεί να βρεθεί σε πολύ άσχημη κατάσταση».

Όπως είπε ο πρωθυπουργός, ο ίδιος έχει αναπτύξει μια πολύ καλή σχέση με τους ευρωπαίους ηγέτες και καλώντας τους πολίτες να επιλέξουν ποιον θέλουν «καπετάνιο στο τιμόνι της χώρας», τόνισε: «Εγώ θα μετέχω και θα συνδιαμορφώνω, ο κ.Τσίπρας θα απέχει και θα συμμορφώνεται».

«Δεν πρέπει να ξαναδούμε το έργο “Λεφτά υπάρχουν”» τόνισε ο πρωθυπουργός και αφού έκανε έναν απολογισμό του έργου της κυβέρνησης του, δεσμεύτηκε να αποκαταστήσει τις αδικίες , «τώρα που όπως είπε βγαίνουμε από το μνημόνιο».

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top