Ψίθυροι Καρδιάς από Γκλέτσο: H Βίσση είναι θεά (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι λέει για Φιλιππίδη, Αρναούτογλου, Λαζόπουλο και Παπανδρέου

Ψίθυροι Καρδιάς από Γκλέτσο: H Βίσση είναι θεά (ΒΙΝΤΕΟ)

​Φρεσκοξυρισμένος… φρεσκοκουρεμένος και με ένα κομπολόι στα χέρια ο επικεφαλής της ΤΕΛΕΙΑΣ Απόστολος Γκλέτσος, πήγε στο «Ouga Challenge» του Ουγγαρέζου, θυμήθηκε τους ψίθυρους της δικής του καρδιάς, τότε που ήταν ζευγάρι με την Βίσση και με μια ατάκα φωτιά, άφησε να εννοηθεί πως η Αννούλα για εκείνον ποτέ δεν θα ξεχαστεί.

1.jpggletsos-614x378.jpganna.jpg

Αν και έχουν περάσει χρόνια από τότε που η γνωστή τραγουδίστρια και ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν ζευγάρι και η σχέση τους ήτο θυελλώδης όπως και ο χωρισμός τους, ο Δήμαρχος Στυλίδας έχει μόνο καλές ανα��νήσεις από την Βίσση .

Έτσι όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ρώτησε τον επικεφαλής της ΤΕΛΕΙΑΣ, αν η Άννα Βίσση είναι γούρι και βγάζει πρωθυπουργούς, αφού ως γνωστόν η τραγουδίστρια τα είχε πολύ πολύ παλιά και με τον Αντώνη Σαμαρά, ο κ.Γκλέτσος είπε χαμογελώντας «η Άννα Βίσση πριν από όλα και πάνω από όλα είναι θεά».

Στην ίδια στήλη της πρωινής εκπομπής του Mega, o γνωστός ηθοποιός και πολιτικός εξέφρασε την επιθυμία του να μπορούσε να έχει στο κόμμα του τον συνάδελφο του Πέτρο Φιλιππίδη, απέρριψε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αρνήθηκε τις πολλές κουβέντες με τον Θόδωρο Πάγκαλο και αποκάλυψε πως θα ήθελε όσο τίποτα να μπορούσε να κάνει μια συζήτηση με τον Ελευθέριο Βενιζέλο, αν ο τελευταίος ήταν εν ζωή!

Όπως είπε ο κ.Γκλέτσος, αν ο ελληνικός λαός τον εμπιστευτεί με την ψήφο του, θα έκανε στρατιωτικό ρουσφέτι , όχι για άδειες και μεταθέσεις αλλά μόνο για να στείλει κάποιον στις Ομάδες Υποβρυχίων Καταστροφών .

Χαρακτήρισε τον Γιώργο Παπανδρέου, ως τον πιο «αποτυχημένο πρωθυπουργό που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα», αντιθέτως είπε τα καλύτερα για τον Λάκη Λαζόπουλο.

«Ο Αριστοφάνης είναι ο Λαζόπουλος της εποχής του» είπε χαρακτηριστικά, ενώ όταν τον ρώτησαν για έναν άλλο συνάδελφό του, τον Παύλο Χαϊκάλη, ο επικεφαλής της ΤΕΛΕΙΑΣ είπε κουνώντας το κεφάλι «μετά τις εκλογές θα πω τη γνώμη μου».

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top