Παπανδρέου: Να πουν ναι ή όχι στο δημοψήφισμα ο ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα κόμματα

Στην ομιλία του στο Ηράκλειο Κρήτης

Παπανδρέου: Να πουν ναι ή όχι στο δημοψήφισμα ο ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα κόμματα

Να πουν «ναι» ή «όχι» στο δημοψήφισμα η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και των άλλων κομμάτων, ζήτησε απόψε από το Ηράκλειο, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής ομιλίας του σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών και πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, και κάλεσε τους Κρητικούς να δώσουν δύναμη στο Κίνημα, λέγοντας «η νίκη θα έλθει και πάλι από την Κρήτη».

Ο κ. Παπανδρέου μίλησε για «κινητοποίηση των προοδευτικών δυνάμεων της χώρας», υπενθυμίζοντας ότι «αυτά λέγαμε πριν από τρία χρόνια, τα ίδια λέμε και τώρα».

Επίσης, ανέφερε ότι «εμείς προτείναμε ελληνικό σχέδιο και δημοψήφισμα. Ακούσατε κανέναν άλλο να μιλάει γι' αυτά; Ακούσατε κανέναν άλλο να μιλάει για την ανάγκη να φτιάξουμε δικό μας ελληνικό σχέδιο για τις μεγάλες τομές σε αλλαγές σε κράτος και οικονομία; Κανένας άλλος να λέει ότι πρέπει επιτέλους να εμπιστευθούμε τους πολίτες, την κρίση τους, μέσα από ένα δημοψήφισμα; Κάνουν ότι δεν ακούν. Κάνεις άλλος δεν μιλάει εκτός από το Κίνημα μας».

Στη συνέχεια είπε ότι ρωτάει τις τελευταίες ημέρες τον ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα κόμματα να πουν «ναι» ή «όχι» στο δημοψήφισμα και ρώτησε: «Γιατί φοβούνται τον ελληνικό λαό; Οι πολίτες ζητούν να τους εμπιστευθούμε, γιατί τους φοβούνται τα άλλα κόμματα;»

Αναφερόμενος στο ελληνικό σχέδιο, διευκρίνισε ότι θα περιέχει δομικές προοδευτικές μεταρρυθμί��εις που θα τεθούν σε δημοψήφισμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top