Βίντεο-ανατριχίλα: Ψάλλουν τον ναζιστικό και τον Εθνικό ύμνο ΜΑΖΙ σε εκδήλωση της ΧΑ!

Τραγουδούν «Deutschland, Deutschland über alles» με φόντο τη σημαία του Γ’ Ράιχ…

Βίντεο-ανατριχίλα: Ψάλλουν τον ναζιστικό και τον Εθνικό ύμνο ΜΑΖΙ σε εκδήλωση της ΧΑ!
Ανατριχίλα προκαλεί ένα νέο βίντεο-ντοκουμέντο από συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής.

Η εκδήλωση-συναυλία ξεκινά με την κραυγή του «παρουσιαστή»: «Για τους ενάρετους πεσόντες. Για το Αίμα! Για την Αξιοπρέπεια! Για τη Συνοχή και την αιώνια μακροημέρευση της Φυλής μας! Για τη Φυλή!»

Στην επόμενη σκηνή ακούγεται ο «παρουσιαστής» να παρουσιάζει τον υποψήφιο βουλ��υτή Β’ Αθηνών Γιώργο Γερμενή (γνωστό και ως «Καιάδα») και κάποια σύνθεσή του που είναι «αφιερωμένη στους ενάρετους πεσόντες, αυτούς που έχουν δώσει την ψυχή τους για να είναι αυτή η χώρα ανεξάρτητη, λεύτερη, περήφανη και δυνατή». Σημειώνεται ότι ο «παρουσιαστής» καλύπτεται από τη σημαία της ναζιστικής Βέρμαχτ, του στρατού της γερμανικής κατοχής…

Ακολουθεί ο «χορός», μια βίαιη δηλαδή κίνηση μερικών αντρών υπό τους... ήχους του Καιάδα, ενώ η συνέχεια περιλαμβάνει τα συνθήματα: «Ζήτω η Νίκη» (το χιτλερικό Sieg Heil), «Ζήτω ο Αρχηγός», «Ζήτω η Χρυσή Αυγή». Όλα, φυσικά, συνοδεύονται από τον απαραίτητο ναζιστικό χαιρετισμό.

Ο «παρουσιαστής» ζητάει μετά να ψάλλουν όλοι μαζί τον Εθνικό Ύμνο. Σε όλη τη διάρκεια που ακούγεται ο ελληνικός ύμνος, οι χρυσαυγίτες κρατούν υψωμένα τα χέρια τους και χαιρετούν ναζιστικά!

Στο τέλος του βίντεο διακρίνεται ένας γερμανόφωνος φίλος της Χρυσής Αυγής ο οποίος ψάλλει τον ύμνο της ναζιστικής Γερμανίας, «Deutschland, Deutschland über alles» («Η Γερμανία πάνω από όλα»), με φόντο πάλι τη σημαία του Γ’ Ράιχ με τη σβάστικα... Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top