Στη λογική των… ίσων αποστάσεων ο Κακλαμάνης: Μετά το Κίνημα, πήγε και στο ΠΑΣΟΚ!

«Οι ψηφοφόροι της παράταξης να στηρίξουν όποιο από τα 2 ψηφοδέλτια επιθυμούν»

Στη λογική των… ίσων αποστάσεων ο Κακλαμάνης: Μετά το Κίνημα, πήγε και στο ΠΑΣΟΚ!
Στη λογική των… ίσων αποστάσεων κινήθηκε ο Απόστολος Κακλαμάνης.

Ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε αίσθηση με την παρουσία του στην προεκλογική συγκέντρωση του ΚΙΔΗΣΟ και του Γιώργου Παπανδρέου, ωστόσο δίνοντας το παρών και στην προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ έβαλε τα πράγματα στη… θέση τους.

Μάλιστα, σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε το γραφείο του καλεί τους ψηφοφόρους της παράταξης να στηρίξουν όποιο από τα 2 κόμματα επιθυμούν!

«Συνεπής στη γραμμή της ενότητας και της πρόσκλησης στους ψηφοφόρους της παράταξης να στηρίξουν οποιοδήποτε από τα δύο ψηφοδέλτια επιθυμούν, χωρίς αντιπαραθέσεις, ο Απόστολος Κακλαμάνης παρευρέθηκε απόψε και στις δύο προεκλογικές συγκεντρώσεις» αναφέρει χαρακτηριστικά το δελτίο Τύπου.

Ο κ. Κακλαμάνης κάνει λόγο στη συνέχεια σε συνεργασία με ιστορικά και άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ «για την επανασυσπείρωση της παράταξης» και καλεί τις δύο πλευρές «να συνεργαστούν από την επομένη των εκλογών για ένα ενωτικό δημοκρατικό συνέδριο για την ανασυγκρότηση της μεγάλης δημοκρατικής και προοδευτικής παράταξης». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top