Το πιο κινηματογραφικό σποτ υποψηφίου: Εμπνεύστηκε από την ταινία «Love Actually»

Δείτε την έμπνευση ενός υποψηφίου του Ποταμιού

Είναι σίγουρα το πιο «κινηματογραφικό» σποτ των εκλογών, ενώ -σύμφωνα με τα σχόλια στo youtube- είναι και ένα από τα καλύτερα της προεκλογικής περιόδου.

Ο λόγος για το σποτ του υποψηφίου βουλευτής Αχαΐας του Ποταμιού Ιάσονα Φωτήλα, ο οποίος «πάτησε» απάνω στη ρομαντική σκηνή της ταινίας Love Actually με την ερωτική εξομολόγηση στην Κίρα Νάιτλι στην είσοδο του σπιτιού της σε κάρτες και έφτιαξε ένα –ομολογουμένως- έξυπνο σποτ.

Το βίντεο ξεκινά με τον ίδιο να χτυπά το κουδούνι και να ανοίγει ένας άνδρας. Η σύζυγός του τον ρωτά ποιος είναι στην πόρτα, εκείνος βλέπει μία κάρτα που λέει «πες πως είναι ο διαχειριστής» και η… ιστορία ξεκινά.

Το πρώτο μήνυμα έρχεται για τον ΣΥΡΙΖΑ: «Να του πεις να περάσει από Δευτέρα που θα είμαστε κυβέρνηση και θα καταργηθούν όλα, κοινόχρηστα, φόροι, ΕΝΦΙΑ, ΔΕΗ. Δευτέρα ερχόμαστε πες του».

«Τώρα σοβαρά πιστεύεις ότι θα τα κάνει όλα αυτά ο Τσίπρας;» γράφει μια καρτέλα, η οποία αναρωτιέται στη συνέχεια: «Μάλλον θέλεις υπεύθυνη πολιτική αλλά Σαμαρά, Βενιζέλο και ΓΑΠ ούτε ζωγραφιστούς».

«Τι σου είπε;» αναρωτιέται η γυναίκα, μόλις ο σύζυγος κλείνει την πόρτα. «Μάλλον να ψηφίσω … Ποτάμι» απαντά. «Ποιος καραγκιόζης ήταν αυτός;» λέει εκ νέου η ίδια. Ο κύρθιος ανοίγει την πόρτα, όπου διακρίνεται πλέον ο υποψήφιος του Ποταμιού. Η τελευταία ερώτηση ανήκει στον σύζυγο που ρωτά τον κ. Φωτήλα «γιατί δεν μιλάμε βρε αδερφέ;» και τον υποψήφιο του Ποταμιού να απαντά πως «έχει χαθεί η φωνή της λογικής».

Δείτε το προεκλογικό σποτ αλλά και τη σκηνή από την ταινία «Love actually».