Προεκλογικά «κουλά»: Δεν έχω φράγκο, ούτε λουμπάγκο! Θέλω Γιάγκο!

Σατυρικά ΒΙΝΤΕΟ, διάσημοι συγγραφείς και χάρλεϊ για μια ψήφο παραπάνω

Προεκλογικά «κουλά»: Δεν έχω φράγκο, ούτε λουμπάγκο! Θέλω Γιάγκο!

Εκτός από κόντρες, εκατέρωθεν πυρά και επιθέσεις, η σύντομη αυτή προεκλογική περίοδος έχει και πολλή πρωτοτυπία!

Πολλοί «άγνωστοι» υποψήφιοι στην προσπάθεια τους να κερδίσουν ψήφους, εφευρίσκουν περίεργους τρόπους και ομολογουμένως πρωτότυπα σποτ για να τραβήξουν την προσοχή του εκλογικού σώματος .

Ένας από αυτούς είναι και ο υποψήφιος βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Αχαΐα, Γιάγκος Ραυτόπουλος, ο οποίος προφανώς επηρεαζόμενος από τους Ράδιο Αρβύλα και τον Μητσικώστα, έφτιαξε μια σειρά από χιουμοριστικά βιντεάκια γύρω από το σπάνιο όνομα του.

giagkos.jpg

Αν τώρα το… φράγκο, τα μάγκο και το λουμπάγκο που ακούγονται στα ΒΙΝΤΕΟ και κάνουν ομοιοκαταληξία με το όνομα του υποψηφίου των ΑΝΕΛ τον στείλουν στην Βουλή, στην κάλπη και όχι στο διαδίκτυο θα φανεί!

Δείτε επάνω τα ΒΙΝΤΕΟ

koelio.jpg

Και από τον Γιάγκο… πάμε στην Χρύσα Αθανασοπούλου, η οποία εκτός από υποψήφια με το Ποτάμι στην Κορινθία είναι και προσωπική όπως λέει φίλη του Πάολο Κοέλιο. Μάλιστα η Χρύσα, επηρεαζόμενη από το ομώνυμο εγχειρίδιο του Βραζιλιάνου συγγραφέα δηλώνει... «πολεμίστρια του φωτός». Και όπως ο Πάολο Κοέλο, μας παρουσιάζει ένα χάρτη για να φτάσουμε στο νησί, όπου θησαυρός είναι η ευτυχία μας, η Χρύσα μας καλεί να πέσουμε στο ΠΟΤΑΜΙ για να βγούμε από την κρίση και να πνιγούμε στην ανάπτυξη! Για την ΔΕΗ, πάντως ούτε λόγος!!!

1003068_1525927797686164_3555971417699724064_n.jpg

Οι εκπλήξεις όμως δεν…. σταματούν εδώ, αντιθέτως έρχονται με πολλά γκάζια, όπως και ο υποψήφιος με τους ΑΝΕΛ στην Β’ Αθήνας Τάσος Μεταξάς, ο οποίος επιδιώκει να μπει στη Βουλή με την χάρλεϊ μαζί

xarlei.jpg

Ο κ.Μεταξάς ο οποίος συνδέεται με στενή φιλία με τον Πάνο Καμμένο, εκτός από λάτρης των μηχανών είναι και κορυφαίος δάσκαλος των πολεμικών τεχνών.

Βέβαια, αν ο Καμμένος μπει στην Βουλή, θα πρέπει να αφήσει στην άκρη την μηχανή και στο... τρενάκι να μπει, αν λάβουμε υπόψη την προεκλογική καμπάνια του κόμματος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top