Εκλογές 2015: Ο «πόλεμος» του... μέλλοντος στα προεκλογικά σποτ!

Τα πρωτοσέλιδα, ο μετεωρίτης και το σχέδιο πτήσης στο πουθενά!

Εκλογές 2015: Ο «πόλεμος» του... μέλλοντος στα προεκλογικά σποτ!
Ολοένα και φουντώνει η προεκλογική μάχη των κομμάτων!

Στα νέα τους σποτ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ΠΑΣΟΚ εστιάζουν στην επόμενη μέρα προκειμένου να πείσουν τους ψηφοφόρους να στηρίξουν τη δική τους πρόταση.

Η Νέα Δημοκρατία με δύο παράλληλα σποτ παρουσιάζει το αύριο, πρώτα με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια με «γαλάζια» κυβέρνηση.

Το κόνσεπτ είναι ίδιο με πρωτοσέλιδα εφημερίδων καθώς περνούν οι μήνες και τα γεγονότα ακολουθούν το ένα το άλλο, με το σποτ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ να έχει τίτλο «Το πως θα γραφτεί η Ιστορία είναι στο χέρι μας» και το σποτ της κυβέρνησης ΝΔ να έχει τίτλο «Γράφουμε την Ιστορία με το σωστό τρόπο».

Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ, «απαντά» με έξυπνο τρόπο στις όποιες υποθέσεις γίνονται για το τι θα συμβεί εάν κερδίσει τις εκλογές με ένα σποτ με τίτλο «Ελπίδα!», το οποίο αναφέρει: «Στις 26 Ιανουαρίου ένας αστεροειδής θα περάσει κοντά στη Γη, ο ήλιος θα ανατείλει στις 7:34, τα μαγαζιά και οι τράπεζες θα ανοίξουν μετά τις 8:00. Οι γονείς θα συνεχίσουν να ανησυχούν για τους βαθμούς των παιδιών τους αλλά καμία οικογένεια δε θα ανησυχεί μη βρεθεί στο δρόμο. Στις 26 Ιανουαρίου η Ελλάδα θα είναι μια χώρα με ελπίδα για όλους». Παράλληλα, δείχνει τον Αλέξη Τσίπρα να περπατά χαμογελαστός και να χαιρετά πολίτες.

Το ΠΑΣΟΚ, τέλος, όπως σας ��χουμε γράψει, συνεχίζει την «ιστορία» με την πρώτη πτήση του πιλότου (ή -αν θέλετε- του ΣΥΡΙΖΑ) με το αεροπλάνο να έχει προσγειωθεί σε άγνωστο προορισμό. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top