Γκλέτσος: Έχω πρόγραμμα, αλλά δεν το λέω για να μην μου το κλέψουν

Απ’την εκκλησία στο Δημαρχείο για προεκλογική ομιλία ο επικεφαλής της ΤΕΛΕΙΑΣ

Γκλέτσος: Έχω πρόγραμμα, αλλά δεν το λέω για να μην μου το κλέψουν

​Τους υποψηφίους του νομού Αττικής, αλλά και τις θέσεις του κόμματός του παρουσίασε το μεσημέρι της Τρίτης ο Πρόεδρος της Τελείας Απόστολος Γκλέτσος, όχι στην εκκλησία, όπως έκανε την ανήμερα του Αγίου Αθανασίου, αλλά στο Δημαρχείο Φυλής.

Η αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» γέμισε ασφυκτικά από φίλους της "Τελείας", οι οποίοι έσπευσαν να ακούσουν με ενθουσιασμό το πρόγραμμα του κύριου Γκλέτσου, αλλά μάταια, καθώς ο επικεφαλής της "Τελείας" έδωσε στους.... πολίτες απλά ένα «τυράκι» του προγράμματος του, αφήνοντας τους με την όρεξη!

Όπως είπε ο Δήμαρχος Στυλίδας, αν και η "Τελεία" έχει λύσεις για όλα τα προβλήματα της χώρας, το ολοκληρωμένο πρόγραμμα του κόμματος δεν ανακοινώνεται ακόμη, για να μην…. κλαπεί από άλλες παρατάξεις !

«Έχουμε πρόγραμμα για όλα τα χαρτοφυλάκια. Μπορείτε να μπείτε στην ιστοσελίδα μας και να το δείτε, θα ανεβεί 48 ώρες πριν τις εκλογές, γιατί συμβαίνει το παράδοξο... να παίρνουν άλλοι τις προτάσεις μας και να τις παρουσιάζουν για δικές τους» είπε ο κ.Γκλέτσος, ο οποίος εστίασε κατά την ομιλία του σε τρεις τομείς τους οποίους θεωρεί σημαντικο��ς για την έξοδο από την κρίση.

Ειδικότερα, μίλησε για την υγεία αναφέροντας συγκεκριμένα ότι πρέπει να καταργηθεί οποιαδήποτε εισφορά στα φάρμακα για όλους τους ασφαλισμένους, για τον πρωτογενή τομέα και τα τρόφιμα που εισάγουμε η αξία των οποίων φτάνει τα 33 δις ευρώ. «Πρέπει όλα αυτά να μπορούμε να τα παράγουμε εμείς», είπε χαρακτηριστικά.

Ο επικεφαλής της "Τελείας" ανέφερε και τις προτάσεις του για το φορολογικό σύστημα κάνοντας λόγο για δύο συστήματα, ένα εσωτερικό, στο οποίο όλοι θα φορολογούνται βάσει της φοροδοτικής τους ικανότητας και ένα εξωτερικό, το οποίο θα αφορά τους επενδυτές.

Αναφερόμενος στην πολυπόθητη ανάπτυξη και τις επενδύσεις που έχει ανάγκη η χώρα, ο κ.Γκλέτσος είπε πως «το κράτος θα ετοιμάζει τα επιχειρηματικά σχέδια έτσι ώστε να έρθουν οι επενδυτές και εφόσον έρθουν τα κέρδη τους ή θα τα ξαναεπενδύουν στη χώρα ή αν θέλουν να τα βγάλουν εκτός Ελλάδας θα φορολογούνται με κάποιο συντελεστή».

Ο κ.Γκλέτσος επέρριψε ευθύνες για την σημερινή κατάσταση της χώρας στον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, κατηγορώντας τον για «τραγικά λάθη».

«Ο κ.Παπανδρέου έκανε τραγικά λάθη, όταν μας έβαλε στον Μνημόνιο. Έβαλε την Ελλάδα στα έξι μέτρα και την πυροβόλησε. Λόγω της γνωστής του αδεξιότητας ευτυχώς για εμάς αστόχησε» είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως για την "ΤΕΛΕΙΑ" πάνω από όλα είναι ο άνθρωπος.

Τέλος, ο επικεφαλής της "ΤΕΛΕΙΑΣ", ο οποίος προχθές κόντεψε να μπει στο... ιερό του ναού του Αγίου Αθανασίου στην Στυλίδα για να ζητήσει άφεση αμαρτιών και ψήφο από τους συνδημότες του, ξεκαθάρισε πως τάσσεται υπέρ των ομοφυλοφιλικών γάμων με έναν όρο, κανένας από το gay ζευγάρι αντρών να μην φορέσει νυφικό στην εκκλησία.

«Είμαι υπέρ του πολιτικού γάμου των ομοφυλοφίλων. Δεν νομίζω ότι η εκκλησία σε θέματα αγνών αισθημάτων και αγάπης θα έχει πρόβλημα. Το λέω επειδή είμαι άνθρωπος της Εκκλησίας και δεν πιστεύω ότι θα έχει πρόβλημα η Εκκλησία. Υπάρχουν κάποια θέματα τυπικά, δεν θα φορέσουμε νυφικά μπροστά στον παπά, αλλά μπροστά στο κράτος, ναι είμαι υπέρ» είπε χαρακτηριστικά.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top