Βολές Καμμένου εναντίον Βορίδη: «Αυτά να πάει να τα πει στο παλιό του κόμμα»

«Το έθνος βρίσκεται σε ανθρωπιστική κρίση»

Βολές Καμμένου εναντίον Βορίδη: «Αυτά να πάει να τα πει στο παλιό του κόμμα»

​Βολές εναντίον του Μάκη Βορίδη για τις δηλώσεις του ότι «δεν θα αφήσουμε τη χώρα στα χέρια των Αριστερών», εκτόξευσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Π. Καμμένος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Το έθνος βρίσκεται σε μία ανθρωπιστική κρίση, θα κοιτάξω εγώ αν είναι ο Τσίπρα δεξιός ή αριστερός;», δήλωσε ο κ. Καμμένος και κάλεσε τον λαό να ενωθεί σε μια προσπάθεια για να βγει η χώρα από το τούνελ της ύφεσης.

«Να πάμε όλοι μαζί λοιπόν, να ενωθούμε, να ξεχάσουμε τα εμφυλιοπολεμικά, ας πάει ο Βορίδης να τα πει εκεί που τα’ λέγε στο παλιό του το κόμμα και να τους απομονώσουμε αυτούς τους τύπους. Δεν μπορεί να χυθεί άλλο αίμα στην Ελλάδα», τόνισε.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ εξέφρασε την πεποίθηση ότι το κόμμα του στις εκλογές της Κυριακής θα πάρουν μεγαλύτερο ποσοστό από αυτό που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις και δήλωσε:

«Αν οι ΑΝΕΛ είμαστε ισχυροί στην επόμενη Βουλή με ένα ποσοστό που πιστεύω ότι θα είναι πολύ μεγαλύτερο απ' αυτό που λένε οι δημοσκοπήσεις, τότε δεν θα μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει αυτοδύναμη κυβέρνηση. Είναι σημαντικό την άλλη μέρα να υπάρχει μία κυβέρνηση πολυκομματική».

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του θα συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ και με δυνάμεις που δεν έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλα.

Χαρακτήρισε μάλιστα τον Αλέξη Τσίπρα «καθαρή δύναμη», τονίζοντας ότι οι ΑΝΕΛ δεν θα διστάσουν να ρίξουν την κυβέρνηση, αν παραβιαστούν οι κόκκινες γραμμές που θα θέσουν για την Εκκλησία και τα εθνικά θέματα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top