Στην τελική ευθεία! Με ένα τηλεφώνημα κι ένα κλικ μάθε που ψηφίζεις

Ενεργοποιείται σήμερα και τηλεφωνική γραμμή

Στην τελική ευθεία! Με ένα τηλεφώνημα κι ένα κλικ μάθε που ψηφίζεις

​Μια νέα τηλεφωνική γραμμή θα ενεργοποιηθεί από σήμερα, Τρίτη, ώστε οι ψηφοφόροι να ενημερώνονται για το εκλογικό τμήμα στο οποίο ψηφίζουν.

Οι πολίτες μπορούν να καλούν το 213-1361500 και να ενημερώνονται για το που θα πρέπει να πάνε για να ρίξουν την… ψήφο τους. Η γραμμή θα λειτουργεί Τρίτη με Παρασκευή από τις 09:00 – 17:00, το Σάββατο από τις 09:00 – 19:00 και την Κυριακή από τις 07:00 έως τις 19:00.

Επίσης οι ψηφοφόροι μπορούν να ενημερώνονται και μέσω διαδικτύου στη διεύθυνση www.ypes.gr/services/eea/eeagr/eea.htm.

Όσον αφορά στο ωράριο λειτουργίας των δήμων το διήμερο 24 – 25 Ιανουαρίου, το υπουργείο Εσωτερικών εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται ότι όλες οι υπηρεσίες που εμπλέκονται στη διενέργεια των εκλογών θα παραμείνουν ανοικτές το Σάββατο και την Κυριακή των εκλογών.

Ακόμα θα εκδίδονται δελτία αστυνομικής ταυτότητας από τα γραφεία ταυτοτήτων της διεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας.

Τέλος, οι υπηρεσίες των δήμων θα παραμείνουν ανοικτές, ώστε να εκδίδουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά γέννησης, τα οποία και θα αποστέλλονται στην αρμόδια υπηρεσία. Υπενθυμίζεται ακόμα ότι τα καταστήματα των ΟΤΑ θα παραμείνουν ανοικτά την Κυριακή έως την ολοκλήρωση της μετάδοσης των αποτελεσμάτων από όλα τα εκλογικά τμήματα της περιοχής τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top