Ο Γκλέτσος κάνει προεκλογική ομιλία στην εκκλησία: Αγαπητοί εν Χριστώ αδερφοί ψηφίστε με

Τελεία και... κήρυγμα στην Στυλίδα

Ο Γκλέτσος κάνει προεκλογική ομιλία στην εκκλησία: Αγαπητοί εν Χριστώ αδερφοί ψηφίστε με

​Έχοντας κατά νου το γνωμικό «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα», ο επικεφαλής της «Τελείας», Απόστολος Γκλέτσος, σκέφτηκε να απευθυνθεί στους ψηφοφόρους του ενόψει των εκλογών μέσα από την... εκκλησία.

Έτσι, ο κ.Γκλέτσος βρέθηκε την Κυριακή στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου της Στυλίδας, ο οποίος είναι και πολιούχος της πόλης και μίλησε στους δημότες του μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας για τους λόγους που πρέπει να ψηφίσουν ΤΕΛΕΙΑ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο, πως δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τον Δήμο, γιατί κάτι τέτοιο, όπως είπε θα ήταν προδοσία.

«Αγαπητοί εν Χριστώ αδερφοί βρισκόμαστε σήμερα συναθροισμένοι για να γιορτάσουμε τον πολιούχο μας. Επιτρέψτε μου να σας ευχαριστήσω γιατί από την περασμένη Άνοιξη είμαι ένας από τους πιο ευτυχισμένους και δυνατούς στην ψυχή ανθρώπους αυτής της χώρας, γιατί εσείς μου το δώσατε αυτό το δώρο.Εκμεταλλευόμενος αυτή τη δύναμη, ξεκινήσαμε οι συνεργάτες μου και εγώ να δουλεύουμε για το δήμο και τώρα...εγώ και οι συνεργάτες μου ξεκινάμε μια προσπάθεια σε όλη την Ελλάδα, χωρίς εγώ να αφήσω ποτέ το δήμο για τα επόμενα χρόνια, γιατί αυτό θα ήταν προδοσία» είπε χαρακτηριστικά.

«Ξεκινάμε μια προσπάθεια για να βάλουμε μια τελεία σε ότι κακό συνέβη μέχρι σήμερα στη χώρα. Από την Στυλίδα θα επιβάλουμε το καλό. Δεν θα πούμε περισσότερα, μόνο μια κουβέντα ελληνική, Ρουμελιώτικη: είναι μπέσα» τόνισε στην ολιγόλεπτη προεκλογική ομιλία του μέσα από την εκκλησία ο κ.Γκλέτσος.

ΒΙΝΤΕΟ stilida.com

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top