Βορίδης: Δεν πρόκειται να παραδώσουμε τη χώρα στην Αριστερά

«Την Κυριακή δεν συγκρούονται κόμματα ή προγράμματα, συγκρούονται ιδεολογίες»

Βορίδης: Δεν πρόκειται να παραδώσουμε τη χώρα στην Αριστερά
«Η δική μας η γενιά τη χώρα δεν θα την παραδώσει στην Αριστερά. Δεν πρόκειται να τους αφήσουμε, ό,τι και αν είναι εκείνο το οποίο θα χρειαστεί να κάνουμε» δήλωσε την Κυριακή ο Μάκης Βορίδης μιλώντας σε πολιτικούς του φίλους στον Ασπρόπυργο.

«Ό,τι υπερασπίστηκαν οι παππούδες μας γενναία με τα όπλα, θα το υπερασπιστούμε εμείς με την ψήφο μας την επόμενη Κυριακή» πρόσθεσε χειροκροτούμενος ο υποψήφιος βουλευτής στην Περιφέρεια Αττικής με τη ΝΔ.

«Το νόημα της αντιπαράθεσης την επόμενη Κυριακή, το νόημα των εκλογών, είναι το εξής: δεν θέλω να ξεγελιέστε, δεν διαλέγετε ούτε ένα κόμμα, ούτε διαλέγετε ένα οικονομικό πρόγραμμα. Η επόμενη Κυριακή είναι μια τεράστια ιδεολογική σύγκρουση. Είναι η σύγκρουση ανάμεσα σε δύο κόσμους. Είναι η σύγκρουση ανάμεσα στον κόσμο της ελευθερίας και της πατρίδας, ανάμεσα στις αξίες της Πατρίδας, της Θρησκείας και της Οικογένειας που εκπροσωπούμε εμείς και στον ισοπεδωτισμό που εκπροσωπεί η Αριστερά. Δεν θα νικήσει η Αριστερά την επόμενη Κυριακή» κατέληξε ο κ. Βορίδης. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top