Στ. Θεοδωράκης: «Χωρίς την επόμενη δόση η Ελλάδα θα ναυαγήσει»

«Καταστροφικές οι δεύτερες εκλογές»

Στ. Θεοδωράκης: «Χωρίς την επόμενη δόση η Ελλάδα θα ναυαγήσει»

​Για ανάγκη κυβερνητικής λύσης αμέσως μετά τις εκλογές ��ης 25ης Ιανουαρίου έκανε λόγο ο επικεφαλής του Ποταμιού, Στ. Θεοδωράκης, προειδοποιώντας ότι αν η χώρα δεν λάβει την δόση των 7,2 δισ. ευρώ θα οδηγηθεί σε ναυάγιο.

«Είμαστε υποχρεωμένοι να αναζητήσουμε σημεία επαφής για να αποφύγουμε εκλογές τον Μάρτιο. Θα κλειστούμε εν ανάγκη σε ένα δωμάτιο και θα φύγουμε δίνοντας μια κυβερνητική λύση», ξεκαθάρισε ο κ. Θεοδωράκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού υπογράμμισε επίσης ότι προτεραιότητα για το κόμμα του είναι μια περίοδος χάριτος με μικρότερα επιτόκια ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της ανάπτυξης, τονίζοντας παράλληλα, ότι δεν είναι ρεαλιστικό να ζητήσει η νέα κυβέρνηση κούρεμα του χρέους.

«Δεν είναι ρεαλιστικό να βγεις αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη να ζητήσεις κούρεμα. Πρέπει να γίνει συνολική συζήτηση για το χρέος δεν πρέπει να είμαστε οι “μοναχικοί καβαλάρηδες”», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Στ. Θεοδωράκης επανέλαβε τέλος ότι για να βγει η χώρα από την δίνη της κρίσης, χρειάζονται επενδύσεις και ανάπτυξη.

«Θέλουμε δουλειές; Εγώ δουλειές με το δημόσιο αφεντικό δεν θέλω. Θα φύγουν οι κρατικοί υπάλληλοι της ΝΔ και θα έρθουν αυτοί του ΣΥΡΙΖΑ. Με λίγη ενίσχυση μπορούμε να στηρίξουμε την ιδιωτική επιχειρηματικότητα όχι στη λογική να “ανοίξουμε το κράτος”, χρειαζόμαστε επενδύσεις από ξένες μεγάλες εταιρείες», υποστήριξε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top