Σαμαράς: Αν κερδίσει η ΝΔ, θα σχηματίσει κυβέρνηση με ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι

«Κάποιοι ίσως σχεδιάσουν να εκμεταλλευτούν τις ανοησίες του ΣΥΡΙΖΑ»

Σαμαράς: Αν κερδίσει η ΝΔ, θα σχηματίσει κυβέρνηση με ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι
Ως τις πιο κρίσιμες εκλογές των τελευταίως δεκαετιών χαρακτηρίζει ο πρωθυπουργός τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα.

Ο πρωθυπουργός δηλώνει αισιόδοξος για την τελική νίκη της ΝΔ παρά το γεγονός ότι οι δημοσκοπήσεις δίνουν σταθερό προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ και επιτίθεται στον Αλέξη Τσίπρα τονίζοντας ότι «βυθίζεται κάθε μέρα στον βούρκο της αλαζονείας, του μικρομεγαλισμού και του πολιτικού χουλιγκανισμού».

Ο κ. Σαμαράς ξεκαθαρίζει ότι εφόσον η ΝΔ βγει πρώτο κόμμα θα σχηματίσει άμεσα κυβέρνηση «με το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι», ενώ προειδοποιεί ότι κάποιοι ενδεχομένως να μπουν στον πειρασμό «να σχεδιάσουν να εκμεταλλευτούν τις ανοησίες του ΣΥΡΙΖΑ για να τιμωρήσουν την Ελλάδα ώστε να στείλουν το μήνυμα σε άλλες χώρες-μέλη»

Ο πρωθυπουργός επαναλαμβάνει το «όχι» στο ντιμπέιτ με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως δεν κάνει διάλογο με υβριστές και προσθέτει πως θα του ήταν πολύ εύκολο να αντιμετωπίσει «έναν άνθρωπο που θέλει υποτίθεται να κυβερνήσει και δεν ξέρει καν πόσο είναι το χρέος της χώρας, τα μέλη της ευρωζώνης ή πόσα είναι τα έντοκα γραμμάτια του Δημοσίου».

Τέλος, ο κ. Σαμαράς αναφέρεται και στο χρέος, υπογραμμίζοντας πως «το μόνο που μένει να γίνει από δω και μπρος είναι να πάρουμε ακόμα περισσότερα χρόνια χαμηλών επιτοκίων και ακόμη περισσότερη διάρκεια μέχρι την εξόφλησή τους». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top