Βενιζέλος: Δεν θα αφήσω τη χώρα να πάει στα βράχια

Μίλησε για «τυφλό εκφοβισμό» της ΝΔ και «κουτοπόνηρο εφησυχασμό» ΣΥΡΙΖΑ

Βενιζέλος: Δεν θα αφήσω τη χώρα να πάει στα βράχια

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε σήμερα στο Αγρίνιο προς τα περιφερειακά μέσα της Δυτικής Ελλάδας, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, τόνισε ότι «έχουμε ψηφοδέλτια ανανεωτικά, δυναμικά, αξιόπιστα, από ανθρώπους της δουλειάς και όχι από πολιτευτές που απλά κατεβαίνουν σε εκλογές και δεν έχουν κάνει την πολιτική αυτοσκοπό».

Όσον αφορά την αντιπαράθεση κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι «δυστυχώς, παρακολουθούμε την όξυνση μιας εκστρατείας, που από τη μία έχει τον τυφλό εκφοβισμό της ΝΔ και από την άλλη τον απλοϊκό έως κουτοπόνηρο εφησυχασμό του ΣΥΡΙΖΑ, που λέει ότι τίποτε δεν μπορεί να συμβεί».

Απαντώντας σε ερώτηση, για την επόμενη ημέρα των εκλογών, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι «εγώ δεν θα αφήσω τη χώρα να πάει στα βράχια» και πρόσθεσε: «Αν θέλουν κάποιοι να τους εκπροσωπεί στην Ευρώπη ο Τσίπρας με τον Καμμένο, δεν έχω πρόβλημα. Εμείς θα παραδώσουμε τη χώρα ακέραιη στις 25 του μήνα, το τι θα γίνει μετά τις 26 είναι άλλο θέμα. Όποιος ακούει τα περί αυτοδυναμίας και είναι ΠΑΣΟΚ, αλλά σκέφτεται να ψηφίσει ΝΔ για να μην συμβεί αυτό, ας το ξανασκεφτεί. Ο ΣΥΡΙΖΑ μιλά για αυτοδυναμία, για να κάνει λέει το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, αλλά δεν ξέρεις αν το λέει σαν ευχή, σαν απειλή, σαν διαβεβαίωση ή απλά δεν θα χαιρόταν κατά βάθος να έχει αυτοδυναμία;»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top