Αποθέωσαν τον Καραμανλή στην Θεσσαλονίκη:«Κώστα προχώρα,ήρθε η ώρα»

Σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση του πρώην πρωθυπουργού με τον Τζιτζικώστα

Αποθέωσαν τον Καραμανλή στην Θεσσαλονίκη:«Κώστα προχώρα,ήρθε η ώρα»

​Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στον Κώστα Καραμανλή σήμερα το πρωί συγκεντρωμένοι έξω από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας που είχαν ενημερωθεί για την συνάντηση του πρώην πρωθυπουργού και υποψηφίου βουλευτή στην Α' Θεσσαλονίκης και του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα.

«Κώστα προχώρα, σε θέλει όλη η χώρα. Ήρθε η ώρα του Καραμανλή» φώναζε πλήθος κόσμου, χειροκροτώντας παράλληλα τον πρώην πρωθυπουργό, τον οποίο έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν και να τον φιλήσουν. «Κώστα είμαστε μαζί σου… είσαι ο πρόεδρος της καρδιάς μας» ακούστηκε, ενώ κάποιος πόντιος ψηφοφόρος του κ.Καραμανλή του είπε στα Ποντιακά: «Έρθεν, έρθεν η ώρα...έλα».

Η συνάντηση των κκ Καραμανλή, Τζιτζικώστα ολοκληρώθηκε χωρίς να γίνουν δηλώσεις, όπως συνηθίζει άλλωστε τα τελευταία χρόνια ο κ.Καραμανλής. Ήταν ο ίδιος που είχε ζητήσει τη συνάντηση, μετά τη δήλωση στήριξης του κ.Τζιτζικώστα στην Νέα Δημοκρατία. Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη του πρώην αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας σε δημόσιο φορέα από το 2009.

Μετά το πέρας της συνάντηση�� με τον κ.Τζιτζικώστα, ο κ.Καραμανλής συνεχίζει τις συναντήσεις του στην Θεσσαλονίκη με επίσκεψή του στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ στην συμπρωτεύουσα.

ΒΙΝΤΕΟ thestival

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top