ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ:Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ-Καταλληλότερος ο Σαμαράς

Τρίτο κόμμα το ΠΟΤΑΜΙ-Εκτός Βουλής ΔΗΜΑΡ, ΛΑΟΣ, ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ

ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ:Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ-Καταλληλότερος ο Σαμαράς

​Προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ δίνει νέα δημοσκόπηση της εταιρείας PULSE για το Action24 και την εκπομπή «Evening Report» του Γιώργου Κουβαρά.

Πιο αναλυτικά, σε ότι αφορά την πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 30,0%, η ΝΔ 27,0% και ακολουθούν «Το Ποτάμι» με 6,0% , το ΠΑΣΟΚ - Δημοκρατική Παράταξη και η Χρυσή Αυγή που ισοψηφούν με 5,5% επίσης, το ΚΚΕ με 4,5% οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,0% και το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών με 2,5%.

prothesi.jpg

Κάτω από το όριο του 3,0%, δηλαδή εκτός Βουλής μένει το Κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ η ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη και ο ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη έχουν εξαφανιστεί.

Το ποσοστό των αναποφάσιστων αγγίζει το 8,0%.

Ο κ.Σαμαράς με 36,0% εξακολουθεί να θεωρείται καταλληλότερος πρωθυπουργός, έναντι του 32,0% που συγκεντρώνει ο κ.Τσίπρας.

katalliloteros.jpg

Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των έγκυρων (χωρίς άκυρο, λευκό και αποχή), ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 31,5% και η ΝΔ 28,0%. Ακολουθούν «Το Ποτάμι» με 6,5%, το ΠΑΣΟΚ - Δημοκρατική Παράταξη με 6,0%, η Χρυσή Αυγή με 6,0%, το ΚΚΕ με 5,0%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,0% και το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών με 2,5%. «'Αλλο κόμμα» 3,5%, ενώ 8,0% του δείγματος συγκεντρώνει η κατηγορία «Αναποφάσιστοι/Δεν απάντησαν».

PROTHESI2.jpg

Προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ δίνει και η δημοσκόπηση της Palmos Analysis

Προβάδι��μα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου εμφανίζει και η δημοσκόπηση της Palmos Analysis για λογαριασμό της ιστοσελίδας tvxs.gr.

Πιο αναλυτικά, σε ότι αφορά την πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 28,7%, η ΝΔ 21,8% και ακολουθούν «Το Ποτάμι» με 6,8% , η Χρυσή Αυγή με 6,1%, το ΚΚΕ με 4,4%, το ΠΑΣΟΚ με 3,0%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2,1%, ο ΛΑ.Ο.Σ με 1,3% και το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών με 1,1%.

PALMOS.jpg

Με βάση τα παραπάνω ποσοστά εκτός Βουλής μένουν οι ΑΝΕΛ, ο ΛΑΟΣ, η ΔΗΜΑΡ και το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών .

Το ποσοστό των αναποφάσιστων αγγίζει το 16,5%.

Στο ερώτημα «μεταξύ του κ. Σαμαρά και του κ. Τσίπρα, "ποιον θεωρείτε καταλληλότερο για πρωθυπουργό", τον κ. Σαμαρά επιλέγει το 41,0% και τον κ. Τσίπρα το 33,0%. Κανένας από τους δύο απάντησε (αυθόρμητα) το 21,0%. Δεν απάντησε ένα 5,0% του δείγματος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top