Καμμένος στο STAR: Έχουμε κόκκινες γραμμές για μια συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ

«Ο Σαμαράς είπε ψέματα το 2012 και στις ευρωεκλογές, λέει ψέματα και τώρα»

Καμμένος στο STAR: Έχουμε κόκκινες γραμμές για μια συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ
«Οι εκλογές έχουν πλέον τελειώσει. Η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ μεγάλη. Ο λαός θα ψηφίσει εάν θέλει ΣΥΡΙΖΑ αυτοδύναμο ή ΣΥΡΙΖΑ με κυβέρνηση συνεργασίας» εκτίμησε ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR με παρουσιάστρια τη Μάρα Ζαχαρέα.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επεσήμανε ότι «η αυτοδυναμία δεν μπορεί πλέον να λύσει προβλήματα εθνικά» και υπογράμμισε ότι «η κυβέρνηση από κόμματα διαφορετικών κατευθύνσεων μπορούν να κάνουν καλύτερη διαπραγμάτευση αλλά και να παρουσιάσουν μια πιο εθνική εικόνα, για να πουν ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η εικόνα εξαθλίωσης του ελληνικού». Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του έχει «κόκκινες γραμμές με τον ΣΥΡΙΖΑ, τα εθνικά θέματα και τα θέματα με την ορθοδοξία», ενώ υπογράμμισε ότι διαφωνεί και με τις θέσεις της Κουμουνδούρου για τη μετανάστευση και την ιθαγένεια.
Ο κ. Καμμένος άσκησε κριτική σε πολλές τοποθετήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως «σε σοβαρά θέματα πρέπει να υπάρχει περισσότερη προσοχή» και πρόσθεσε: «Για φορολογικά θέματα πρέπει να είναι κανείς πιο ξεκάθαρος, όπως ξεκάθαροι είμαστε οι ΑΝΕΛ. Πχ. οι πολίτες χωρίς εισόδημα δεν μπορούν να φορολογούνται. Είναι αντισυνταγματικός ο ΕΝΦΙΑ γιατί φορολογεί την περιουσία όχι το εισόδημα. Εμείς ζητάμε μείωση της φορολογίας».
Σχολιάζοντας τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν θα διαπραγματευτεί με την τρόικα, ο κ. Καμμένος σημείωσε: «Για να υπάρξει συνομιλία με τρόικα πρέπει να δούμε πρώτα το χρέος. Να υπάρξει επιτροπή λογιστικού ελέγχου».
Ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά λέγοντας πως «είπε ψέματα το 2012, ψέματα στις ευρωεκλογές, λέει ψέματα και τώρα» και υπογράμμισε ότι αν συμβεί κάτι ανάλογο και με τον Αλέξη Τσίπρα «οι ΑΝΕΛ, σε μια κυβέρνηση συνεργασίας, θα διαφωνήσουμε με αυτό. Γι’ αυτό θέλουμε να μη�� υπάρχει αυτοδυναμία».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top