Επεισοδιακή η επίσκεψη Σαμαρά στο Περιστέρι: Έγιναν 20 προσαγωγές

Ένταση επικράτησε στο σημείο

Επεισοδιακή η επίσκεψη Σαμαρά στο Περιστέρι: Έγιναν 20 προσαγωγές

Φραστικό επεισόδιο φαίνεται να προκάλεσαν σύμφωνα με πληροφορίες ένας άνδρας και μία γυναίκα, οι οποίοι πρόσκεινται στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ, κατά την επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στο Περιστέρι, αμέσως μετά την άφιξη του πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ στο Δημαρχείο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μία γυναίκα από μία ομάδα 20 συγκεντρωμένων του ΑΝΤΑΡΣΥΑ άρχισε να φωνάζει στον πρωθυπουργό για την ανεργία και τις αυτοκτονίες για να ακολουθήσει η απειλητική κίνηση από άνδρα προς παριστάμενα στελέχη της ΝΔ, ο οποίος... κουτούλησε τον γραμματέα της ΝΔ Α. Παπαμιμίκο! Το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση παριστάμενων αστυνομικών, οι οποίοι προχώρησαν σε προσαγωγές των μελών του ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Οι προσαχθέντες αφέθηκαν αργότερα ελεύθεροι.��

Επίσκεψη στο δημαρχιακό μέγαρο του Περιστερίου πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, όπου είχε συνομιλία με τον δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη, για ζητήματα κυρίως της Αυτοδιοίκησης.
Ο κ. Σαμαράς συναντήθηκε και με μέλη του δημοτικού συμβουλίου Περιστερίου. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top