Θεοδωράκης: Στόχος μας η 3η θέση - Το μέλλον είναι στις κυβερνήσεις συνεργασίας

«Το ευρώ είναι το νόμισμα της Ελλάδας και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο»

Θεοδωράκης: Στόχος μας η 3η θέση - Το μέλλον είναι στις κυβερνήσεις συνεργασίας
«Ο κόσμος θέλει συνεργασίες, θέλει μεγάλες και ισχυρές κυβερνήσεις» υποστήριξε μιλώντας σε εκδήλωση του Ποταμιού στα Χανιά ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Αυτή η χώρα έχει κακοπάθει από τις αυτοδύναμες κυβερνήσεις. Ο ελληνικός λαός ανεξάρτητα από το αν ψηφίζει εμάς, τον ΣΥΡΙΖΑ ή τη ΝΔ, θέλει στην πλειοψηφία του κυβερνήσεις συνεργασίας. Έχει την αίσθηση ο κόσμος ότι τα προβλήματα είναι τόσο μεγάλα που δεν μπορούν να αλλάξουν με 33 αριστερά η με 33 δεξιά, κάτι που δεν έχει ο Τσίπρας ή ο Σαμαράς. Τα προβλ��ματα της χώρας είναι τόσο μεγάλα που χρειάζεται μια συνεργασία του 51%, μια κοινωνική συνεργασία πολύ μεγάλη, μια συνωμοσία του καλού» τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Ο κ. Θεοδωράκης υποστήριξε ότι στόχος του Ποταμιού είναι η τρίτη θέση στις εκλογές και πρόσθεσε ότι για το κόμμα του είναι «κόκκινη γραμμή» για μια συνεργασία η θέση της χώρας στην ευρωζώνη: «Αυτή η χώρα είναι Ευρώπη, το νόμισμα είναι ένα, το ευρώ, και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού επεσήμανε ότι η Ελλάδα χρειάζεται ένα νέο κοινωνικό κράτος, αλλαγή του Συντάγματος και του εκλογικού νόμου και υποστήριξε ότι πρέπει να τελειώνει η Ευρώπη με τη λιτότητα. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top