Αιχμές Σκανδαλίδη για Παπανδρέου: Δεν το περίμενα αυτό από το Γιώργο

"To ΠΑΣΟΚ είναι ο κόρμος της Κεντροαριστεράς"

Αιχμές Σκανδαλίδη για Παπανδρέου: Δεν το περίμενα αυτό από το Γιώργο

​Επίθεση στον άλλοτε «σύντροφο» Γιώργο Παπανδρέου εξαπέλυσε ο Κώστας Σκανδαλίδης λίγες ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές.

Ο κ.Σκανδαλίδης χαρακτήρισε «ιστορικό ατόπημα» τη δημιουργία κόμματος από τον πρώην πρωθυπουργό, κρίνοντας αυστηρά τη στάση του κ.Παπανδρέου να βρεθεί απέναντι στο ΠΑΣΟΚ. Επισήμανε δε ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι και θα παραμείνει ο κορμός της Κεντροαριστεράς».

Μιλώντας στον Βήμα FM, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «δεν φανταζόμουν ποτέ ότι ένας Παπανδρέου να βγει από το ΠΑΣΟΚ, θα κάνει δικό του κόμμα και μάλιστα θα προσπαθήσει να διασπάσει το ΠΑΣΟΚ».

«Με βάση τα δημοσκοπικά χαρακτηριστικά, αν ο Παπανδρέου ήταν τώρα στο ΠΑΣΟΚ, θα ήταν τρίτο κόμμα και δεν θα γινόταν τώρα η Χρυσή Αυγή τρίτο κόμμα» πρόσθεσε.

Ο κ.Σκανδαλίδης τόνισε ότι ο ίδιος πιστεύει τώρα «πιο πολύ στο ΠΑΣΟΚ». «Βλέποντας αυτά που υπάρχουν, τις πολιτικές και όσο λειτουργούν οι άλλοι, πιστεύω πιο πολύ στο ΠΑΣΟΚ. Πιστεύω πιο πολύ από όλα αυτά που βλέπω! Έχει δική του πρόταση για θετική διέξοδο και αυτοί που μας βρίζουν σήμερα, από εμάς περιμένουν τη λύση. Όχι από τη Ν.Δ. ή τον ΣΥΡΙΖΑ» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στο Ποτάμι, ο κ.Σκανδαλίδης έκανε λόγο για ένα «θολό συνονθύλευμα», τονίζοντας ότι μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί αρθρώσει πρόταση για ανανέωση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top