Δεν βάζει ΤΕΛΕΙΑ στις σεφταλιές ο Γκλέτσος: To έριξε στη μάσα πρωινιάτικα

Τα' χωσε στον Κουβέλη και αποκάλυψε ότι θέλει για πρωθυπουργό τον Καραμανλή

Δεν βάζει ΤΕΛΕΙΑ στις σεφταλιές ο Γκλέτσος: To έριξε στη μάσα πρωινιάτικα

Νηστικός…. Απόστολος Γκλέτσος δεν μιλάει, για αυτό και σήμερα πριν δώσει συνέντευξη στον συνάδελφο του Μάρκο Σεφερλή, καταβρόχθισε ένα σάντουιτς με σεφταλιά-τούμπανο και στην συνέχεια άνοιξε την καρδιά του.

Ο επικεφαλής της Τελείας και δήμαρχος Στυλίδας, μίλησε… χορτασμένος για όλους και για όλα, διευκρίνισε πως ο κύκλος της υποκριτικής για εκείνον έκλεισε και έκανε έναν απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας του στα κοινά.

Θυμήθηκε πως και πότε ξεκίνησε να ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση, αναφέρθηκε στις δημοσκοπήσεις, εκφράζοντας την αισιοδοξία του πως τα ποσοστά θα είναι μεγαλύτερα από αυτά που του δίνουν οι έρευνες, στις επερχόμενες εκλογές

Ο κ.Γκλέτσος εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον Φώτη Κουβέλη, λέγοντας χαρακτηριστικά για τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ πως «σε αυτή την ηλικία να κάνεις τέτοια κωλοτούμπα, είναι ντροπή και ξεφτίλα».

Ο επικεφαλής της ΤΕΛΕΙΑΣ εμφανίστηκε ανοιχτός στις συνεργασίες, τονίζοντας ότι το κόμμα του θα δώσει «ψήφο ανοχής στον ΣΥΡΙΖΑ με πρωθυπουργό κοινής αποδοχής όπως πχ τον Γ.Δραγασάκη ή τον Κώστα Καραμανλή».

Αναφερόμενος στα ψηφοδέλτια του κόμματος του και στο παρασκήνιο της επιλογής της Κατερίνας Στανίση, η οποία και θα είναι υποψήφια με την ��ΕΛΕΙΑ στο Νομό Ημαθίας, ο κ.Γκλέτσος αποκάλυψε πως αρχικά είχε μια επικοινωνία με έναν στιχουργό που συνεργάζεται στενά με την λαϊκή τραγουδίστρια και στην συνέχεια έδωσε τα χέρια με την λαϊκή αιδό, την οποία μάλιστα ευχαρίστησε δημόσια.

Τέλος, ο επικεφαλής της ΤΕΛΕΙΑΣ μίλησε για την κόρη του Βαλίσια, η οποία, όπως είπε, είναι πολύ περήφανη και χαρούμενη με όλα όσα κάνει ο πατέρας της.

ΒΙΝΤΕΟ MEGA ME MIA

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top