Σπυράκη για Λαζόπουλο: «Ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας»

Ξέσπασε θύελλα μετά το χθεσινό Αλ Τσαντίρι

Σπυράκη για Λαζόπουλο: «Ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας»

​Την οργισμένη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, προκάλεσαν τα όσα ισχυρίστηκε την Τρίτη το βράδυ στο Αλ Τσαντίρι News, ο Λάκης Λαζόπουλος, σχετικά με την υπόθεση Χαϊκάλη, αλλά και τα χρήματα που έβγαλε στο εξωτερικό.

«Ο πάμπλουτος έμπορος του ανθρωπίνου πόνου, ο προπαγανδιστής των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, ο στενός συνεργάτης του κ. Τσίπρα, ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης Χαϊκάλη, ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας», αναφέρει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μ. Σπυράκη και στο ίδιο ύφος συνέχισε:

«Βέβαια, παρέλειψε να μας πει για ποιο λόγο έβγαλε πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό, την περίοδο 2010- 2011, την ώρα που οι Έλληνες ζούσαν τον τρόμο της χρεοκοπίας. Το ερώτημα που τίθεται και για τον ίδιο και για τον κ. Τσίπρα, είναι γιατί δεν φέρνει τώρα τα λεφτά του πίσω στην πατρίδα; Τι γνωρίζει ο κ. Λαζόπουλος που δεν γ��ωρίζουν οι υπόλοιποι Έλληνες;».

Ο Λάκης Λαζόπουλος στην χθεσινή του εκπομπή υποστήριξε ότι έχει μπει στο στόχαστρο της κυβέρνησης για την κριτική που ασκεί μέσα από την εκπομπή του.

«Δεν έχει ξανασυμβεί στην ιστορία να ερωτηθεί το κοινοβούλιο για ένα πρόσωπο που δεν είναι δημόσιο, πώς διαχειρίζεται τα οικονομικά του. Εγώ δεν κατέχω δημόσια θέση. Δεν με ζει το κράτος εμένα. Δεν κάνω δρόμους, δεν παίρνω έργα εγώ, δεν παίρνω προμήθειες από τα εξοπλιστικά. Δεν ζητάω τα χρήματα κανενός για να κάνω τις παραγωγές μου», είπε, ενώ για την υπόθεση Χαϊκάλη τόνισε:

«Δεν έκανα κανένα μοντάζ. Μοντάζ σημαίνει όταν κόβεις λόγια. Εγώ τον Χαϊκάλη τον ξέρω 20 χρόνια και έδωσε ένα υλικό, το οποίο είχε δώσει στην Εισαγγελία. Το έχει παραλάβει άρα ήταν νόμιμο, γιατί πήγε μετά από 15 μέρες τους έδωσε και το άλλο υλικό και το ξαναπαραλάβανε. Δεν του είπαν ότι είναι παράνομο το προηγούμενο, μην μας φέρεις το επόμενο. Εγώ λοιπόν τι έκανα; Καθάρισα τον ήχο. Δηλαδή μιλάν σε μια ταβέρνα και τι κάνεις; Δυναμώνεις τον διάλογο για να καταλαβαίνουμε. Και τα έδωσα σε αυτόν. Δεν τα μοίρασα. Δεν πείραξα καμία φράση».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top