Ε. Βενιζέλος: Ο λαός πρέπει να ξέρει τα πραγματικά δεδομένα

«Αν δεν είναι ισχυρό το ΠΑΣΟΚ θα υπάρχει πολιτική αβεβαιότητα»

Το μήνυμα ότι η πολιτική αβεβαιότητα θα εξακολουθήσει να είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας αν στις εκλογές δεν είναι ισχυρό το ΠΑΣΟΚ, η Δημοκρατική Παράταξη, ώστε «να λειτουργήσει ως εγγυητής της αναγκαίας ευρύτερης συνεργασίας και της μόνης ασφαλούς και εφικτής εθνικής στρατηγικής», στέλνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, με άρθρο του στην προσωπική ιστοσελίδα του.

Με τίτλο: «Ούτε άγαρμπος εκφοβισμός, ούτε κουτοπόνηρος εφησυχασμός - ο λαός πρέπει να ξέρει τα πραγματικά δεδομένα», ο κ. Βενιζέλος ασκεί κριτική, εμμέσως πλην σαφώς, τόσο προς τη ΝΔ όσο και τον ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλοντας απερίφραστα και τις δύο τακτικές και «την όποια παραποίηση των δεδομένων, οποιαδήποτε αλλοίωση της πραγματικής εικόνας», και τοποθετείται διεξοδικά στη συζήτηση που εντείνεται προεκλογικά σχετικά με τις χρηματοδοτικές αντοχές και ανάγκες της χώρας. «Εμείς θα πούμε την αλήθεια στον λαό ακόμη και αν δεν είναι ώριμος πάντα να ψηφίζει και να δέχεται την αλήθεια αυτή», τονίζει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top