Ο Παπανδρέου εξηγεί 6 χρόνια μετά τι εννοούσε με το «Λεφτά υπάρχουν»

Στην Λαμία άνοιξε την καρδιά του ο επικεφαλής του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ

Ο Παπανδρέου εξηγεί 6 χρόνια μετά τι εννοούσε με το «Λεφτά υπάρχουν»

​Την ιστορική ατάκα «λεφτά υπάρχουν» θυμήθηκε... στην ομιλία του στην Λαμία ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου. Στην προσπάθεια του να δικαιολογήσει την φράση, που αποτέλεσε «κόκκινο πανί» για εκείνον, εξήγησε πως βελτιώνοντας τις λειτουργίες του κράτους μπορούν να υπάρξουν και πόροι, δηλαδή … χρήματα, για να χρησιμοποιηθούν στην ανάπτυξη.

giorgos-papandreou-21.jpg

Μιλώντας στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, ο κ. Παπανδρέου επέμενε για μία ακόμη φορά ότι είχε δίκιο για την θέση που είχε εκφράσει για το δημοψήφισμα τονίζοντας πως «η λυσσαλέα αντίδραση από τόσα κέντρα, όταν το πρότεινα, στέρησε από τον Ελληνικό λαό το δικαίωμα να εκφραστεί στα μεγάλα ζητήματα».

giorgos-papandreou-2.jpg

Παράλληλα, επέρριψε για ακόμη μια φορά ευθύνες στην διακυβέρνηση Καραμανλή για την πορεία και τελικά την ένταξη της χώρας στο μνημόνιο.

Επανάλαβε πως τα τελευταία 2,5 χρόνια οι κυβερνώντες ��απέτυχαν να οδηγήσουν την Ελλάδα στην προγραμματισμένη εδώ και τρία χρόνια έξοδο από το πρόγραμμα», καταλογίζοντας ωστόσο ευθύνες και «στην ηγεσία της σημερινής αξιωματικής αντιπολίτευσης».

giorgos-papandreou-17.jpg

Αναφερόμενος ειδικά στο κίνημα του, χαρακτήρισε το ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ ως «μία άλλη, εναλλακτική, οραματική αλλά και παράλληλα ρεαλιστική, υπεύθυνη πρόταση απέναντι στα ευχολόγια της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ».

giorgos-papandreou-1.jpg

BINTEO -ΦΩΤΟ - INFO Lamia Report

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top