Α. Μπέζας: «Είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε με οποιοδήποτε κόμμα, υπό προϋποθέσεις»

«Είμαστε με την πλευρά της Ελλάδας»

Α. Μπέζας: «Είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε με οποιοδήποτε κόμμα, υπό προϋποθέσεις»

​Πρόθυμη να συνεργαστεί με οποιοδήποτε κόμμα, υπό προϋποθέσεις είναι η ΝΔ, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο υποψήφιος του κόμματος, Α. Μπέζας.

«Εμείς σαν ΝΔ είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε υπό προϋποθέσεις βέβαια, με οποιοδήποτε άλλο κόμμα», είπε ο κ. Μπέζας, σπεύδοντας όμως να διευκρινίσει ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν φαίνεται να πληρούνται οι προϋποθέσεις αυτές.

Πάντως ξεκαθάρισε ότι σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ ηγηθεί μιας νέας κυβέρνησης και βρεθεί εν μέσω σκληρής διαπραγμάτευσης με τους δανειστές, τότε η ΝΔ θα είναι με την πλευρά της Ελλάδας.

«Εμείς θα είμαστε με την πλε��ρά της Ελλάδας. Δεν υπάρχει πλευρά διαπραγματευτών και πλευρά ΣΥΡΙΖΑ. Αν είναι κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ ή μία κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, θα υπάρξει στην αρχή ένα θέατρο, υποτίθεται σκληρής διαπραγμάτευσης. Πρέπει να πληρούνται όμως κάποιες προϋποθέσεις. Πρέπει να διασφαλιστεί ότι η χώρα θα έχει μία ευρωπαϊκή πορεία. Ότι η χώρα θα είναι μέσα στον σκληρό πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ότι η χώρα δεν θα οδηγηθεί σε χρεοκοπία», είπε ο κ. Μπέζας και πρόσθεσε:

«Από ότι φαίνεται με αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά το θέατρο της σκληρής διαπραγμάτευσης δεν υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο. Αν δεν γίνουν αυτά, που δεν μπορούν να γίνουν γιατί είναι αντίθετα στους κανόνες του ευρώ, αν οδηγηθούμε σε μία κατάσταση ανεξέλεγκτη και οδηγήσουμε τη χώρα έξω από το ευρώ και έξω από την Ευρώπη, προφανώς εμείς δεν μπορούμε να στηρίξουμε τον ΣΥΡΙΖΑ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top