Συμβουλές για τις εκλογές από Καμμένο: Κλειδώστε τους παππούδες στα σπίτια τους!

«Πρέπει οι νέοι να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους»

Συμβουλές για τις εκλογές από Καμμένο: Κλειδώστε τους παππούδες στα σπίτια τους!
Συμβουλές για τις εκλογές στους νέους έδωσε ο Πάνος Καμμένος από την Τρίπολη, συμβουλεύοντας τους να… κλειδώσουν τους παππούδες του στα σπίτια τους την 25η Ιανουαρίου!

«Πρέπει να επέλθει κοινωνική δικαιοσύνη και για να γίνει αυτό πρέπει να πάρουν οι νέοι τα πράγματα στα χέρια τους. Υπάρχει μόνο ένας τρόπος: ενεργή συμμετοχή στα κοινά, η οποία είναι υποχρέωση των πολιτών και όχι πολυτέλεια» τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Στη συνέχεια, ο κ. Καμμένος έδωσε τη… συμβουλή: «Θα έλεγα στους νέους να κλειδώσουν τους παππούδες τους στο σπίτι την Κυριακή των εκλογών. Γιατί πολλοί εξ αυτών έχουν μπει στη λογική είχαμε τέσσερα πιάτα φαί, μας έχουν κόψει τα τρία, προκειμένου να προστατέψουμε το τέταρτο, θα πρέπει να συνεχίσουμε να πληγώνουμε την πατρίδα μας και να διαλύουμε τον κοινωνικό ιστό».

Εξάλλου, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ εξαπέλυσε επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχουν κομμουνιστές που παίρνουν με τα κονσερβοκούτια τα κεφάλια, υπάρχουν όμως αυτοπροσδιοριζόμενοι δεξιοί, ακροδεξιοί για μας, ο κ. Σαμαράς, ο οποίος παίρνει τα σπίτια του κόσμου με δήμευση της περιουσίας».

Τέλος, εξέφρασε την πρόθεσή του να συνεργαστεί με όποιον βοηθήσει «στην απελευθέρωση της χώρας».

* Βίντεο από arcadiaportal.gr Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top