Σαμαράς: ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα ατύχημα που δεν πρέπει να συμβεί στη χώρα

Σφοδρή επίθεση στον Τσίπρα από τα Ιωάννινα

Στις 25 Ιανουαρίου, «ο λαός παίρνει την τύχη στα χέρια του» και θα νικήσει ολοκληρωτικά τον λαϊκισμό, τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς, κατά την διάρκεια της ομιλίας του στα Ιωάννινα, εκφράζοντας την βεβαιότητα του ότι η Νέα Δημοκρατία θα υπερισχύσει στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Ο κ. Σαμαράς εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα, υποστηρίζοντας ότι «θα οδηγήσουν τη χώρα στη χρεοκοπία σκέφτονται, με όσα σκέφτονται να εφαρμόσουν».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πολιτικός αντίπαλος, είναι ένα ατύχημα που δεν πρέπει να συμβεί και δεν θα συμβεί στη χώρα» υποστήριξε ακόμη ο πρωθυπουργός που συμπλήρωσε ότι «η χώρα είναι πολύ κοντά στο καλύτερο και στο χειρότερο, θα κριθεί από την τελευταία ψήφο, είμαστε πολύ κοντά να σπάσουμε το χθες του λαϊκισμού, του κρατισμού, να νικήσουμε τον λαϊκισμό για πάντα».

«Οι Ευρωπαίοι θέλουν την Ελλάδα, στην Ευρώπη και δεν θα πρέπει να συγκρουστούμε μαζί τους γιατί θα χαθούν οι αγροτικές επιδοτήσεις, τα χρήματα από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ και 15 δισ. από το πακέτο Γιούνκερ, τα οποία χρήματα, είναι το όχημα για την ανάπτυξη» ανέφερε επίσης ο κ. Σαμαράς, ενώ υπενθύμισε και τις σημερινές δηλώσεις Λαπαβίτσα, σχολιάζοντας ότι «αν ο ΣΥΡΙΖΑ, εφαρμόσει όσα λέει, σημαίνει ότι θα συγκρουστεί με την Ευρώπη».

Ο πρωθυπουργός έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε ζητήματα ασφάλειας και μετανάστευσης με αφορμή την παρουσία του χθες στην πορεία στο Παρίσι, διατυπώνοντας αιχμές για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ στα ίδια θέματα: «Βρέθηκα χθες στο Παρίσι με τους περ��σσότερους κορυφαίους ηγέτες σε μία μεγάλη συμβολική πορεία κατά της μισαλλοδοξίας. Η Ευρώπη είναι συγκλονισμένη από το κύμα αναταράξεων στο Παρίσι και σε άλλες πόλεις, ξανασκέπτεται από την αρχή τα θέματα ασφάλειας και μετανάστευσης και τα θέματα ελέγχου των συνόρων της πέρα και πάνω από τις θρησκείες. Αλλά σε μία Ευρώπη που σκέπτεται ξανά τα θέματα σεβασμού των αρχών και των αξιών της που πρέπει να σέβονται οι πάντες, σ' αυτή την Ευρώπη είναι σαν τη μύγα μες το γάλα κάποιοι που θέλουν να ανοίξουν τα σύνορα και να χορηγούν ιθαγένειες στον κάθε παράνομο αντί να ελέγχουν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top