Ντινόπουλος: τι εννοούσα λέγοντας ότι «πληρώθηκε καλά» ο Κουβέλης από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Η ΔΗΜΑΡ επιστράτευσε κάμερα-ρουφιάνα» υποστήριξε!

Ντινόπουλος: τι εννοούσα λέγοντας ότι «πληρώθηκε καλά» ο Κουβέλης από τον ΣΥΡΙΖΑ

Γραπτή ανακοίνωση με την οποία προσπαθεί να περάσει στην αντεπίθεση για τον θόρυβο που προκλήθηκε σε βάρος του, ύστερα από το βίντεο που αναρτήθηκε εκ νέου στο διαδίκτυο με τους ισχυρισμούς του εις βάρος τόσο του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη όσο και του ΣΥΡΙΖΑ, εξέδωσε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Αργύρης Ντινόπουλος

Για το γεγονός ότι ακούγεται να απαντά σε ερώτηση πολίτη, σε συγκέντρωσή του, για τον Φώτη Κουβέλη «άστον αυτόν, άστον...Αυτός... πληρώθηκε καλά!», ο κ. Ντινόπουλος απαντά:

«Αντιλαμβάνομαι την αγωνιώδη προσπάθεια της ΔΗΜΑΡ να βγει από την αφάνεια. Επιστράτευσαν ακόμη και βίντεο από κάμερα-ρουφιάνα! Σε σπίτι φίλων και ψηφοφόρων μου όπου βρέθηκα το Σάββατο βράδυ στο Καματερό κάποιος αναφέρθηκε στο άδειασμα του Φώτη Κουβέλη από τον Αλέξη Τσίπρα. Και απάντησα ότι ο Φώτης Κουβέλης πήρε την πληρωμή του ( «Πληρώθηκε καλά!» ) από τον ΣΥΡΙΖΑ που, αφού τον έβαλαν (μαζί με τον Καμένο) να σύρει την χώρα σε πρόωρες εκλογές, μετά τον πέταξαν στον κάλαθο των αχρήστων. Δείγμα της αχαριστίας και του τυχοδιωκτισμού της Αριστεράς που – στην συγκεκριμένη περίπτωση- συνδυάστηκε και με την ρουφιανιά!»

Μετά τη ΔΗΜΑΡ που κάλεσε τον πρωθυπουργό και τη ΝΔ να αποδοκιμάσουν δημοσίως τον κ. Ντινόπουλο, ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ που την συνοδεύει με το αντίστοιχο link στο YouTube:

«Τα όσα απαράδεκτα αναφέρει σε προεκλογική του συγκέντρωση ο πρώην υπουργός Εσωτερικών κ.Ντινόπουλος, όπου μεταξύ άλλων μιλά ακόμα και για χρηματισμό του κ.Κουβέλη, δείχνουν το πολιτικό επίπεδο των στελεχών της ΝΔ και το σημείο στο οποίο έχουν φτάσει οι εκλεκτοί του κ.Σαμαρά λίγες μέρες πριν ο ελληνικός λαός τους δείξει την οριστική πόρτα εξόδου».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top