Έξαλλοι στη ΔΗΜΑΡ με τον Ντινόπουλο και ένα ΒΙΝΤΕΟ που κυκλοφόρησε για λίγο στο διαδίκτυο

Καλούν τον Σαμαρά να αποδοκιμάσει τον τέως υπουργό Εσωτερικών

Έξαλλοι στη ΔΗΜΑΡ με τον Ντινόπουλο και ένα ΒΙΝΤΕΟ που κυκλοφόρησε για λίγο στο διαδίκτυο

Τον έντονο εκνευρισμό της Αγίου Κωνσταντίνου προκάλεσαν δηλώσεις που φέρεται να έκανε σε προεκλογική συγκέντρωση ο Αργύρης Ντινόπουλος σε ιδιωτικό χώρο.

Πιο συγκεκριμένα, σε ΒΙΝΤΕΟ που έκανε νωρίς το πρωί το γύρο του διαδικτύου και λίγο αργότερα κατέβηκε από το YouTube, ο κ.Ντινόπουλος αρχικά επιτίθεται στον Αλέξη Τσίπρα,γιατί προκάλεσε εκλογές και στην συνέχεια όταν τον ρωτά κάποιος από τους ψηφοφόρους του: «Και ο Κουβέλης;», ο τέως υπουργός Εσωτερικών και βουλευτής της ΝΔ, φέρεται να απαντά για τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ. «Ας’ τον αυτόν! Αυτός πληρώθηκε καλά...».

Η ΔΗΜΑΡ δεν άργησε να απαντήσει και με μια εξοργισμένη ανακοίνωση κάλεσε τον πρωθυπουργό να αποδοκιμάσει τον κ. Ντινόπουλο.

«Ο πρωθυπουργός και η ΝΔ οφείλουν να αποδοκιμάσουν δημοσίως τον υβριστή – υποψήφιο βουλευτή και πρώην υπουργό Αρ. Ντινόπουλο για όσα χυδαία και εμετικά είπε σε προεκλογική συγκέντρωση κατά του Προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς Φ. Κουβέλη. Αν αδιαφορήσουν, θα είναι συνένοχοι στην πολιτική ανηθικότητα και στη βρωμιά», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top