Γ.Παπανδρέου: «Μια νέα πολιτική δύναμη θα βάλει την υπογραφή της»

Από την ομιλία του στην Λάρισα

​«Από την Κυριακή 25 Γενάρη, θα βάλει την υπογραφή της στο Ελληνικό Κοινοβούλιο μία νέα Πολιτική Δύναμη. Μία Δύνα��η Προόδου, Αξιών, Δημοκρατίας, Σοσιαλισμού. Δύναμη που θέλει να εγγυηθεί την πορεία της Ελλάδας προς τα μπρος. Και αυτή η υπογραφή θα γράφει ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ».

Τα παραπάνω υπογράμμισε, ανοίγοντας την ομιλία του στην Λάρισα το Σάββατο, ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου απευθυνόμενος στο ακροατήριο.

Επεσήμανε ότι η παρουσία του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ στην Βουλή θα επιβάλλει μία άλλη πολιτική καθώς και την επανάσταση του αυτονόητου αλλά και την συνεργασία για σταθερή πορεία της χώρας στην ΕΕ, ενώ μίλησε για κυβερνητικές συνεργασίες με ξεκάθαρο προοδευτικό πλαίσιο για να υπογραμμίσει: «δεν θα γίνουμε παρακολούθημα κανενός».

Έθεσε δε ως κεντρικό στόχο, την οικοδόμηση της μεταπελατειακής Ελλάδας με βάση ένα Ελληνικό Σχέδιο για το μέλλον βασισμένο στο τρίπτυχο: απελευθέρωση των θεσμών της Δημοκρατίας από τον πελατειακό εναγκαλισμό τους με κάθε λογής συμφέροντα, ανθρωπιά και αλληλεγγύη και ένα κράτος που λειτουργεί με τους πολίτες ασφαλείς, μέσα από την διάσταση της βιώσιμης ανάπτυξης. Ένα σχέδιο που, όπως είπε, θα καταστήσει την Ελλάδα μία σύγχρονη Ευρωπαϊκή χώρα Αξιών, Δικαιοσύνης και Δημιουργίας.

Τέλος είπε: «λέω ότι είναι μια άλλη, εναλλακτική, οραματική αλλά και ρεαλιστική, υπεύθυνη πρόταση απέναντι στα ευχολόγια της ΝΔ ή του ΣΥΡΙΖΑ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top