ΚΟΠΗΚΕ από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ ο Γ. Χατζημαρκάκης

Θυμήθηκαν τις δηλώσεις του 2010 κατά του Καραμανλή και δεν προχώρησαν στη συνεργασία

ΚΟΠΗΚΕ από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ ο Γ. Χατζημαρκάκης

​Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίχθηκε η υποψηφιότητα του πρώην ευρωβουλευτή της Γερμανίας, Γιώργου Χατζημαρκάκη με τη ΝΔ, καθώς τελικά στη Συγγρού αποφασίστηκε στο παρά πέντε να τον κόψουν από τα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Από την Πέμπτη το βράδυ είχαν διαρρεύσει πληροφορίες ότι ο κ. Χατζημαρκάκης θα περιλαμβάνεται στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, προκαλώντας έκπληξη, αφού πριν μερικές μέρες, είχε συμφωνήσει να κατέβει υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ.

Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι εκτός από την Άντζελα Γκερέκου η ΝΔ «έκλεψε» και τον Χατζημαρκάκη από την αγκαλιά του ΠΑΣΟΚ, τελικά έγινε η ανατροπή και ο πρώην ευρωβουλευτής έμεινε με τη… χαρά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στη Συγγρού, θυμήθηκαν τις δηλώσεις που είχε κάνει ο κ. Χατζημαρκάκης το 2010 εναντίον του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή, υποστηρίζοντας τότε ότι «θα έπρεπε να μπει στη φυλακή και όχι να κρύβεται πίσω από τις κολώνες στα τελευταία έδρανα της Βουλής και να παίρνει τα μισθά του».

Έκριναν λοιπόν ότι θα ήταν καλύτερο να μην συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Πάντως οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Χατζημαρκάκης θα στηρίξει τη ΝΔ ακόμα κι αν δεν είναι υποψήφιος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top