Ν. Παππάς: «Ματαιοπονεί η ΝΔ για το θέμα του Grexit»

«Η συνέχεια του κράτους θα ισχύσει, δεν θα ισχύσει η συνέχεια του Μνημονίου»

Ν. Παππάς: «Ματαιοπονεί η ΝΔ για το θέμα του Grexit»

​Στα σενάρια περί εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ σε περίπτωση εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Α. Τσίπρα, Ν. Παππάς, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real Fm.

«Δεν έχουμε τίποτα παραπάνω να πούμε σε αυτό. Καλούμε τον κόσμο να παρατηρήσει με προσοχή τις δηλώσεις των διεθνών παραγόντων, της ηγεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του κ. Κατάινεν -που κάθε άλλο παρά αριστερός είναι- ακόμα και της καγκελαρίας της ίδιας που ήρθε να διαψεύσει το γνωστό δημοσίευμα του Spiegel που επανέφερε το θέμα», τόνισε ο κ. Παππάς και απευθυνόμενος στη ΝΔ είπε:

«Ματαιοπονεί η ΝΔ, αν επιχειρεί να ολοκληρώσει την προεκλογική εκστρατεία με βάση αυτό το θέμα. Ο κόσμος είναι ψύχραιμος. Παρατηρεί, γνωρίζει και αναγνωρίζει όσους εντός της χώρας προσπαθούν να αποκρύψουν ή να διαστρεβλώσουν όσα πραγματικά συμβαίνουν στην Ευρώπη».

Αναφερόμενος τέλος στην πολιτική που θα ασκήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, αν κερδίσει τις εκλογές, ο στενός συνεργάτης του Α. Τσίπρα δήλωσε:

«Η συνέχεια του κράτους θα ισχύσει, δεν θα ισχύσει η συνέχεια του Μνημονίου. Είναι δημοκρατικό δικαίωμα του ελληνικού λαού να επιλέγει την πολιτική που θα ασκηθεί».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top