Δεν θα είναι υποψήφιος με το ΚΙΔΗΣΟ ο Δ. Ρέππας

«Στηρίζω Παπανδρέου, δεν κατεβαίνω στις εκλογές»

​Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος με τον Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών κοινοποίησε με επιστολή του ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Δ. Ρέππας.

«Στα μάτια των πολιτών η τρέχουσα εικόνα για την πολιτική και τους πολιτικούς είναι απωθητική. Οφείλουμε να πείσουμε ότι δεν συμμετέχουμε στα κοινά για την κατάληψη αξιωμάτων και θώκων. Είναι επιλογή μου να μην είμαι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές. Στρατεύομαι και στηρίζω το Κίνημα των Δημοκρατών Σοσιαλιστών με τον Γ. Παπανδρέου. Αυτή η επιλογή μου συμπυκνώνει και την θέση ��ου: για μια προοδευτική κυβέρνηση σε μια ευρωπαϊκή Ελλάδα», αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Ρέππας και συνεχίζει:

«Η ισχυρή κοινοβουλευτική παρουσία του Κινήματος μας είναι καθοριστική γι’ αυτό το σκοπό. Το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών οφείλει να συμβάλλει στον τερματισμό της πολιτικής της δημοσιονομικής λιτότητας και της φορολογικής καταλήστευσης των Ελλήνων αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, την ανάπτυξη, την απασχόληση και την κοινωνική συνοχή. Προϋπόθεση γι΄ αυτό είναι η σαφής οριοθέτηση απέναντι στη Νέα Δημοκρατία και τους συμμάχους της».

Κλείνοντας, ο κ. Ρέππας αναφέρει: «Το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών οφείλει να συμβάλλει στη διαμόρφωση των συνθηκών για μια προοδευτική κυβέρνηση που θα εγγυάται αφ΄ ενός την αταλάντευτη ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και αφ΄ ετέρου την επιτυχία μιας πολιτικής δημοκρατικών ρήξεων και μεταρρυθμίσεων απέναντι στην αναπαραγωγή του πελατειακού κράτους και της εξωθεσμικής λειτουργίας. Ανοίγει μια νέα ιστορική περίοδος. Η χώρα είναι μπροστά σε μια κορυφαία πρόκληση. Οι Έλληνες με δημοκρατικό τρόπο θα κάνουν την επιλογή τους. Με την αχειραγώγητη ψήφο τους δείχνουν τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε όλοι μας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top