Σαμαράς στο Μαρούσι: Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ψέμματα σε Έλληνες και ξένους

Δεσμεύτηκε για μείωση του ΕΝΦΙΑ και της φορολογίας

Σαμαράς στο Μαρούσι: Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ψέμματα σε Έλληνες και ξένους

​Σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις θέσεις της Κουμουνδούρου για το ελληνικό χρέος εξαπέλυσε και σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς στην προεκλογική του ομιλία στο Μαρούσι.

Ο πρωθυπουργός ταύτισε τον ΣΥΡΙΖΑ με το σύνθημα "λεφτά υπάρχουν" που είχε χρησιμοποιήσει ο Γ. Παπανδρέου στις εκλογές του 2009, κατηγορώντας την Κουμουνδούρου πως διακινδυνεύει την έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη και κοροϊδεύει τους Ευρωπαίους.

«Δεν έχουν αφήσει κανέναν Έλληνα ή ξένο που να μην του έχουν πει ψέματα», είπε ο κ.Σαμαράς, εκφράζοντας τη βεβαιότητά του ότι η Νέα Δημοκρατία θα νική��ει στις εκλογές .

«Ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει το προβάδισμά του να μειώνεται συνεχώς και στις κάλπες θα το δει να ανατρέπεται πλήρως» συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός, ενώ αναφερόμενος στα επιτεύγματα της κυβέρνησης είπε: «Βγάλαμε πλεονάσματα και βγήκαμε στις αγορές και τώρα βγαίνουμε από το μνημόνιο ένα χρόνο νωρίτερα».

Ο ίδιος εγγυήθηκε ότι δεν θα υπάρξει πλέον καμία απολύτως μείωση σε συντάξεις και εισοδήματα, καθώς όπως είπε, η χώρα μπήκε νοικοκυρεμένα στη φάση της ανάπτυξης.

Επίσης, ο κ.Σαμαράς δεσμεύτηκε ότι θα υπάρξει μείωση του ΕΝΦΙΑ, αλλά και σταδιακή μείωση της φορολογίας.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top