Ανακοινώνει αύριο τα ψηφοδέλτια η ΝΔ

Συνεδριάζει η Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματος

Ανακοινώνει αύριο τα ψηφοδέλτια η ΝΔ

Υπό την προεδρία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά συνεδριάζει αύριο Παρασκευή η Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματος.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Σύμφωνα με πηγές της ΝΔ, οι υποψήφιοι που κατέρχονται για πρώτη φορά σε εθνικές εκλογές, ξεπερνούν το 55%, ενώ υπάρχει ισχυρή παρουσία γυναικών (μεταξύ των οποίων και η Νόνη Δούνια, φωτομοντέλο και ηθοποιός στο παρελθόν) ενώ μεγάλη θα είναι και η συμμετοχή των νέων.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν, ότι στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας εντάσσονται άνθρωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που πρόσφατα έδωσαν τη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών, γνωρίζουν καλά τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών και μπορούν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη δράσεων για τη βελτίωση της καθημερινότητας.

Υποψήφιοι στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου θα είναι, επίσης, άνθρωποι των Επιμελητηρίων και των Επιστημονικών Συλλόγων, άνθρωποι της αγοράς, αλλά και πολλοί άνθρωποι του πνεύματος και των επιστημών.

Σύμφωνα επίσης με τις ίδιες πληροφορίες, βέβαιη πρέπει να θεωρείται και η συμμετοχή της κ. Νίκης Τζαβέλλα στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top