Γιατί γυρνά την πλάτη στις εκλογές η «Δημιουργία Ξανά»

Σκληρό άρθρο Τζήμερου μέσω Facebook

Γιατί γυρνά την πλάτη στις εκλογές η «Δημιουργία Ξανά»

«Η Δημιουργία ξανά ΔΕΝ μετέχει στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015». Αυτό γνωστοποίησε πριν από λίγα λεπτά μέσω Facebook ο Θάνος Τζήμερος στα μέλη και τους φίλους του κινήματος μέσω ενός άρθρου, εξηγώντας τους λόγους που σχετίζονται κυρίως με τα χρήματα, αφού όπως εξηγεί δεν... υπάρχουν.

Σύμφωνα με τον κ.Τζήμερο, η απόφαση για αποχή από τις εκλογές «ήταν περίπου μονόδρομος μετά την απόφαση του προέδρου της Δράσης να αθετήσει κάθε μεταξύ μας συμφωνία, να αγνοήσει την ίδια την Κ.Ε. του κόμματός του και να επιδιώξει συνέχιση της πολιτικής του καριέρας στα εντελώς θολά πλέον ποταμίσια νερά».

«Προφανώς δεν θα σταματήσουμε τον αγώνα, καθώς είμαστε το μοναδικό καθαρά αντισυστημικό μεταρρυθμιστικό κόμμα με προσήλωση στους θεσμούς και σ��ην ευρωπαϊκή προοπτική. Και επιπλέον, οι μόνοι που λέμε τα σύκα – σύκα προς όλες τις πλευρές» συνεχίζει ο κ.Τζήμερος.

«Κάθε εμπόδιο για καλό. Ας είναι αυτή η αποχή έναρξη μιας νέας περιόδου συμμετοχής και παραγωγής έργου. Στα όργανα της Δημιουργίας θα συζητήσουμε και θα καταστρώσουμε, τις αμέσως επόμενες μέρες, την πορεία μας» καταλήγει ο κ.Τζήμερος.

tzimeros.jpg

tzimeros2.jpg

tzimeros3.jpg


tzimeros4.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top