Τέλος η πολιτική για την Ρεπούση: Δεν θα είναι υποψήφια στις εκλογές

Αποχαιρετά τα έδρανα της ΔΗΜΑΡ με αιχμές

Τέλος η πολιτική για την Ρεπούση: Δεν θα είναι υποψήφια στις εκλογές

Την απόφασή της να μην είναι υποψήφια στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου με κανένα συνδυασμό ανακοίνωσε η μέχρι τώρα βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Ρεπούση, εξηγώντας με δελτίο τύπου τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

«Τους τελευταίους μήνες πρότεινα και υποστήριξα με συνέπεια ένα πολιτικό σχέδιο διακυβέρνησης της χώρας σε προοδευτική κατεύθυνση μέσω της προγραμματικής συμφωνίας πολιτικών δυνάμεων της αριστεράς και της αριστερής σοσιαλδημοκρατίας. Η σύγκλιση αυτή θα μπορούσε να απεικονιστεί σε ένα ευρύ προοδευτικό ψηφοδέλτιο με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τη συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ, της πολιτικής οικολογίας καθώς και προοδευτικών κινήσεων που α��τοπροσδιορίζονται ενάντια στην πολιτική της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ… Το σχέδιο αυτό απέτυχε. Η αριστερά δεν κατάφερε για άλλη μια φορά να υπερβεί τον κατακερματισμό της και να επιχειρήσει συγκλίσεις που υπερβαίνουν τις εσωκομματικές της ισορροπίες για το καλό του τόπου» αναφέρει μεταξύ άλλων η κ.Ρεπούση.

«Μετά απ’ αυτές τις εξελίξεις αποφάσισα να μην είμαι υποψήφια στις προσεχείς εκλογές. Έτσι κι αλλιώς δεν ήμουν και δεν θέλω να γίνω επαγγελματίας της πολιτικής. Θα παραμείνω ενεργή πολίτης και θα παρακολουθώ από μια σχετική απόσταση τα τρέχοντα πολιτικά πράγματα που είναι εξαιρετικά κρίσιμα και απαιτούν υπευθυνότητα και συναινέσεις» καταλήγει η ίδια.

repousi-dimar.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top