Η Γκερέκου εγκαταλείπει το ΠΑΣΟΚ; Κατεβαίνει στις εκλογές με τη ΝΔ;

Τι λένε πληροφορίες από την Συγγρού-Πως σχολιάζει το θέμα η Χαριλάου Τρικούπη

Η Γκερέκου εγκαταλείπει το ΠΑΣΟΚ; Κατεβαίνει στις εκλογές με τη ΝΔ;

​Μια είδηση που αφορά που την Άντζελα Γκερέκου και τις επερχόμενες εκλογές κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.

Πληροφορίες θέλουν την σημερινή υφυπουργό Πολιτισμού να εγκαταλείπει το ΠΑΣΟΚ και να μεταπηδά στη Νέα Δημοκρατία, θέτοντας υποψηφιότητα στην Κέρκυρα με το κόμμα της Συγγρού.

Κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας λένε ότι κατά 99% η κ.Γκερέκου θα είναι στα ψηφοδέλτια του κόμματος, αφήνοντας στο κομματικό παρελθόν της τους Βενιζελικούς και τους Παπανδρεϊκούς .

Αν και η ίδια η κ.Γκερέκου δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη τον «γάμο» της με τη Νέα Δημοκρατία, ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της με τη Νέα Δημοκρατία είναι πλέον ζήτημα χρόνου.

Το star.gr προσπαθεί τα τελευταία λεπτά να επικοινωνήσει με την κ.Γκερέκου,ωστόσο το κινητό της είναι συνεχώς κατειλημμένο, ενώ στο πολιτικό της γραφείο κανείς δεν απαντά.

Το σίγουρο είναι πως η μεταγραφή της θα αφήσει με το στόμα ανοιχτό τους άλλοτε... "πράσινους" συντρόφους της.

Τι έλεγε δύο μόλις ημέρες πριν

gkerekou.jpg

Υπενθυμίζουμε ότι λίγα 24ωρα νωρίτερα η κ.Γκερέκου με γραπτή ανακοίνωση της είχε εκφράσει την πρόθεση της να είναι υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ εν όψει των επικείμενων εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.

«Η διαδρομή μου στην πολιτική με δίδαξε ότι οι πολίτες αξιώνουν καθαρή θέση, συνεπή στάση, υπεύθυνη συμπ��ριφορά. Γι’ αυτό και δε θα μπορούσα παρά να συνεχίσω όπως ακριβώς ξεκίνησα αυτή τη διαδρομή, ως υποψήφια του ΠΑΣΟΚ στην Κέρκυρα. Έχω το χρέος να τιμήσω την παράταξη που με ανέδειξε και, κυρίως, τις Κερκυραίες και τους Κερκυραίους που με εμπιστεύθηκαν σε τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η συνεργασία και η ενότητα είναι ο μόνος δρόμος για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς. Ο χρόνος θα δικαιώσει αυτή την προσπάθεια.Ενώνω τις δυνάμεις μου με εκείνες όσων ασπάζονται την ανάγκη για έναν ισχυρό τρίτο πόλο, με αναβαθμισμένη θέση σε μια κυβέρνηση συνεργασίας μακράς πνοής. Που θα κάνει πράξη μια άλλη στρατηγική για τη χώρα, αξιοποιώντας προς όφελος των πολλών τις δυνατότητες και την ασφάλεια που εγγυάται η συμμετοχή μας στους ευρωπαϊκούς θεσμούς.Αυτή την ελπίδα των συμπολιτών μου θέλω να εκφράσω. Και με αυτό το όραμα θα συνεχίσω την πορεία μου στο πλευρό τους» τόνιζε η κ.Γκερέκου.

Τι λέει το ΠΑΣΟΚ

Το ΠΑΣΟΚ από την πλευρά του, απαντά στα δημοσιεύματα περί μεταγραφών, παραπέμποντας στις παραπάνω δηλώσεις της κας Γκερέκου πως δεν εγκαταλείπει την Χαριλάου Τρικούπη.

BINTEO STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top