ΟΡΙΣΤΙΚΟ:O Χάρης Θεοχάρης θα είναι υποψήφιος με το ΠΟΤΑΜΙ-Τι έγραψε ο ίδιος στο Facebook

Έδωσε τα χέρια με τον Σταύρο Θεοδωράκη

ΟΡΙΣΤΙΚΟ:O Χάρης Θεοχάρης θα είναι υποψήφιος με το ΠΟΤΑΜΙ-Τι έγραψε ο ίδιος στο Facebook

​Ο πρώην γενικός γραμματέας Εσόδων Χάρης Θεοχάρης, που παραιτήθηκε κάτω από έντονες πιέσεις, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις, κάνει δυναμικό "come back". Όπως ο ίδιος ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook θα είναι στα ψηφοδέλτια του ΠΟΤΑΜΙΟΥ.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ.Θεοχάρης αποδέχτηκε την πρόταση που του έκανε ο επικεφαλής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ Σ. Θεοδωράκης να είναι υποψήφιος στη Β' Αθηνών.

«Στο Ποτάμι γνώρισα ανθρώπους με τις ίδιες ιδέες και αξίες. Ανθρώπους που προσπάθησαν, διοίκησαν, πέτυχαν στον τομέα τους. Ανθρώπους που μπορούν και θέλουν να προσφέρουν» αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του.

«Όραμά μου – αλλά πιστεύω κα�� όραμα όλων μας – είναι να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό Κράτος. Αυτό – το ξέρουμε πια καλά – δε γίνεται σε μία μέρα, με ένα βήμα ή από έναν άνθρωπο. Χρειάζεται κατανόηση, συναντίληψη και συνολική προσπάθεια. Χρειάζονται πολλά και αποτελεσματικά βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση. Σημασία έχει κάθε βήμα να μας πηγαίνει κοντύτερα στον στόχο μας. Σημασία έχει κάθε νέα μέρα να είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Να εργαστούμε και να συνεργαστούμε υπεύθυνα γι’ αυτό το σκοπό. Σε αυτή την προσπάθεια, θα είναι τιμή και χαρά μου να είμαστε μαζί» καταλήγει.

xaris.jpg

xaris2.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top