Ψωμιάδης για εκλογές: Για το καλό της πατρίδας, δεν θα είμαι υποψήφιος

«Ο λαός θέλει συναίνεση και ενότητα»

Ψωμιάδης για εκλογές: Για το καλό της πατρίδας, δεν θα είμαι υποψήφιος
Σε δήλωση με την οποία ξεκαθαρίζει ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου προχώρησε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ο έκπτωτος Περιφερειάρχης τονίζει ότι η απόφαση του οφείλεται στο ότι προτάσσει πάνω απ’ όλα το συμφέρον της πατρίδας και σημειώνει ότι θα είναι παρών στην πρώτη γραμμή της μάχης την επόμενη των εκλογών «για τον αγώνα της μεγάλης φιλελεύθερης οικογένειας».

Παράλληλα, επισημαίνει ότι στηρίζει «την Ελλάδα που αγωνίζεται να μείνει όρθια και ζωντανή».

Η δήλωση του κ. Ψωμιάδη:

«Ο πολιτικός πρέπει πριν απ’ όλα να προτάσσει το συμφέρον της Πατρίδας του. Γ��α το λόγο αυτό αποφάσισα να μην συμμετέχω στις προσεχείς εθνικές εκλογές. Διαφωνώ από τη μία με την καταστροφολογία και από την άλλη με την αλόγιστη παροχολογία. Ο λαός θέλει την επόμενη ημέρα συναίνεση, ενότητα και συνεννόηση. Στηρίζω την Ελλάδα που αγωνίζεται να μείνει όρθια και ζωντανή.

Ο αγώνας για τη μεγάλη φιλελεύθερη οικογένεια αρχίζει αμέσως μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Θα είμαι παρών και μάλιστα στην πρώτη γραμμή της μάχης.

Το Πατριωτικό Δίκτυο Αφύπνισης ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. παραμένει ενεργός οργανισμός και με αγωνία παρακολουθεί τις εξελίξεις». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top