Το ponytail της Ντόρας, το όμπρε του Ξηρού και ο… Σαμαράς! (ΦΩΤΟ)

Τι έκανε ο Αλέξης όταν αντί για την Περιστέρα του’ δωσαν ένα περιστέρι

Το ponytail της Ντόρας, το όμπρε του Ξηρού και ο… Σαμαράς! (ΦΩΤΟ)

Σήμερα τα φώτα κι οι φωτισμοί και χαρές μεγάλες και αγιασμοί. Κάτω στον Ιορδάνη τον ποταμό κάθετ' η κυρά μας η Παναγιά και οι Καβαλιώτες ρίχνουν σταυρό με… Σαμαρά! Όργανo βαστάει, κερί κρατεί και τον Αϊ-Γιάννη ο Τσίπρας στον Πειραιά παρακαλεί…

«Άη Γιάννη αφέντη και βαπτιστή, βάπτισε κι εμένα Θεού παιδί, Ν’ ανεβώ επάνω στον ουρανό, να μαζέψω... ψήφους και λίβανο».

pouli12.jpgpouli2.jpg

Όπως καταλάβατε, αλλάξαμε λίγο τα… «Φώτα» στα κάλαντα των Θεοφανείων, θέλοντας να δώσουμε μια άλλη νότα στην γιορτή, η οποία μετατράπηκε σε πολλές περιοχές της χώρας σε προεκλογική εκδήλωση, παρά το πολιτικό ψύχος!

Τι και αν είχε παγωνιά, οι πολιτικοί αρχηγοί και οι βουλευτές πήραν, ντυμένοι Εσκιμώοι, σβάρνα λίμνες, ποτάμια και θάλασσες για… «κόλπα» προεκλογικά.

Όπως σε κάθε μεγάλο γεγονός, έτσι και σήμερα το star.gr παρουσιάζει τις εμφανίσεις τους με μεγάλη δόση χιούμορ.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε το γνωστό «Καλησπέρα, καλησπέρα» στην Πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό και συγκεκριμένα στις γειτονιές της εκλογικής περιφέρειας που θα είναι υποψήφιος.

pouli5.jpgpouli7.jpg

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας λιάστηκε στην Λιβαδειά!

pouli8.jpg

Η κ.Μπακογιάννη εμφανίστηκε με ponytail style στο κολυμβητήριο Αθηνών, όπου είχε την ευκαιρία να μάθει gossip από πρώτο χέρι για το πολυσυζητημένο όμπρε του Χριστόδουλου Ξηρού, αφού μαζί της στην εκδήλωση για τον αγιασμό των υδάτων ήταν και ο υπουργός δημόσιας τάξης Βασίλης Κικίλιας.

pouli13.jpgpouli14.jpg

xiros-xristodoulos1-630x400.jpg

Ο κ.Τσίπρας είδε το περιστέρι και θυμήθηκε την... Περιστέρα του! Από το σφίξιμο, κόντεψε να το πνίξει το πουλί! Καλά που ήταν δίπλα του ο γνώστης του είδους Λοβέρδος και ο Τραγάκης, ο οποίος επανέλαβε τον αναστεναγμό "ΑΧ ΠΑΝΑΓΙΑ μου", που είχε βγάλει όταν είχε δει το μπούστο της Σόδη και έτσι απελευθερώθηκε το ζωντανό!

sfiximo.jpgsfiximo2.jpg
sfiximo4.jpg

pouli.jpg
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top