«Σφουγγάρι» στις σχέσεις Τζιτζικώστα-ΝΔ και συνάντηση με Σταμάτη

Υπέρ της σταθερότητας στη χώρα τάχθηκε ο περιφερειάρχης

«Σφουγγάρι» στις σχέσεις Τζιτζικώστα-ΝΔ και συνάντηση με Σταμάτη

«Σφουγγάρι» στις σχέσεις με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα (για να θυμηθούμε παλαιότερη έκφραση του Αντώνη Σαμαρά για τους εσωκομματικούς αντιπάλους του) επιχείρησε να χρησιμοποιήσει ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης, ο οποίος αιφνιδιαστικά συναντήθηκε μαζί του στην Θεσσαλονίκη, στην έδρα της Περιφέρειας.

«Όλα αυτά που σχεδιάζουμε για το μέλλον δεν πρόκειται να προχωρήσουν εάν δεν υπάρχει σταθερότητα στη χώρα» δήλωσε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ ο κ. Σταμάτης υποστήριξε ότι ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της τιτάνιας προσπάθειας η χώρα οδηγείται με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ σε πρόωρες εκλογές και πρόσθεσε ότι στην αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου «δεν θα γίνει αναμέτρηση κομμάτων αλλά αναμέτρηση δύο κόσμων».

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν επίσης τα προβλήματα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, όπως η ανεργία, ενώ ο υπουργός Επικρατείας εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η κεντρική Μακεδονία παρουσίασε υψηλή απορροφητικότητα ευρωπαϊκών κονδυλίων.

Ο κ. Σταμάτης απαντώντας σε ερώτηση αν σηματοδοτεί κάτι η συνάντησή του με τον κ. Τζιτζικώστα μετά την αυτόνομη κάθοδο του τελευταίου στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ανέφερε: «Ό,τι είχαμε να δηλώσουμε το είπαμε. Νομίζω ότι η δική μου η παρουσία εδώ είναι δηλωτική του πνεύματος και της ατμόσφαιρας που έχει επικρατήσει».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top