Νέος γύρος αντιπαράθεσης ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Πυρά ένθεν κι ένθεν για τα επιδόματα και τις συντάξεις

Νέος γύρος αντιπαραθέσεων ξέσπασε μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή δηλώσεις του Ανδρέα Παπαμιμίκου για εξορθολογισμό των συντάξεων και των επιδομάτων.

«Στόχος της ΝΔ είναι οι συντάξ��ις να πέσουν στα 300 ευρώ αλλά ο ελληνικός λαός δεν θα τους αφήσει να υλοποιήσουν το καταστροφικό τους μνημονιακό πρόγραμμα» σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ για την τοποθέτηση του κ. Παπαμιμίκου.

«Τα χαλκεία του ΣΥΡΙΖΑ κόβουν και ράβουν» απάντησε ο γραμματέας της ΝΔ τονίζοντας ότι η Κουμουνδούρου διαστρεβλώνει και παραποιεί δηλώσεις για να πει αυτά που η ίδια θέλει χωρίς να παρουσιάζει καμία δική της θέση.

«Είπα πως κανένας δεν θα χάσει το προνοιακό του επίδομα. Απλά δεν θα το παίρνει δύο φορές. Αν, λοιπόν, το χρόνο που αφιερώνουν στη μαύρη προπαγάνδα τον αφιέρωναν για να προτείνουν έστω και κάτι συγκεκριμένο, θα μπορούσαν ίσως να συνεισφέρουν στο διάλογο» πρόσθεσε ο κ. Παπαμιμίκος.

Νέα απάντηση ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε στο θέμα απαντώντας στις δηλώσεις του γραμματέα της ΝΔ.

«Η απάντηση του κ. Παπαμιμίκου επιβεβαιώνει την αρχική μας ανακοίνωση. Ομολογεί ότι το ΕΚΑΣ κόβεται για όσους παίρνουν επίδομα ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος. Καθημερινά αποκαλύπτεται το πραγματικό πρόγραμμα της ΝΔ. Δεν θα καταφέρουν όμως να το υλοποιήσουν» αναφέρει η Κουμουνδούρου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top