Βενιζέλος: Αισθάνομαι ευθύνη απέναντι στον Ανδρέα για το ΠΑΣΟΚ

«Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να διασπάσει την παράταξη»

Βενιζέλος: Αισθάνομαι ευθύνη απέναντι στον Ανδρέα για το ΠΑΣΟΚ
«Το ΠΑΣΟΚ είναι πάρα πολύ στεναχωρημένο από αυτό που συμβαίνει αλλά είναι αποφασισμένο, συσπειρωμένο και επίμονο» δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφερόμενος στο νέο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε -μιλώντας στο Βήμα FM- ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αποπειράται να διασπάσει την παράταξη και πρόσθεσε πως οι Έλληνες πολίτες «είναι νοήμονες, γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις και έτσι μπορούν να αξιολογήσουν όσα συμβαίνουν».

Ο κ. Βενιζέλος πρόσθεσε πως αισθάνεται ευθύνη απέναντι στον Ανδρέα Παπανδρέου για την ακεραιότητα της παράταξης, ενώ άφησε εκ νέου αιχμές για τη στάση του Γιώργου Παπανδρέου: «Οι τέως πρωθυπουργοί φέρονται με συγκεκριμένο τρόπο. Βλέπουμε πως φέρεται ο Σημίτης, ο Καραμανλής, πως φέρονται όλοι».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εκτίμησε ότι δεν θα προκύψει αυτοδύναμη κυβέρνηση από τις εκλογές αλλά κυβέρνηση συνεργασίας, ενώ επανέλαβε τη θέση ότι ενδεχόμενες επαναληπτικές εκλογές «θα ήταν καταστροφικές για την χώρα». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top